Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Polpete od junetine (iz pećnice)

Pripremite:

500g mljevene junetine

1 srednje veliku glavicu luka

2 režnja češnjaka

sol

svježe mljeveni papar

1 jaje

nasjeckani peršinov list

po želji 2 žlice krušnih mrvica, zobenog brašna ili mljevenih badema

 

Luk i češnjak sitno nasjeckajte, posolite i ostavite da stoji. Isperite, dobro ocijedite i zatim pomiješajte s mesom. Takve polpete trebale bi biti laganije, odnosno neće vam teško sjedati na želudac.

Dodajte jaje, papar, peršinov list i promiješajte. Smjesa treba biti kompaktna i ne premekana, da možete formirati polpete.

Polpete poslažite na tepsiju od pećnice obloženu papirom za pečenje. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200C, 10ak minuta sa svake strane. Pred kraj upalite opciju ventilator da se zapeku. Poslužite uz salatu po želji.

Ja sam pomiješala jedan tanko narezan krastavac, cherry rajčice i kravlju skutu. Prelila sam mješavinom maslinova ulja, bijelog vinskog octa, soli, papra i chilija.

 

 

 

 

 

Objavljeno 17.05.2017.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija