Njoki od zobenih pahuljica i svježeg posnog sira

 

Pripremite:

120g zobenih pahuljica
300g svježeg (posnog) sira
2 žumanjka
malo himalajske soli


Ako imate svježi sir koji nije posve gladak, protisnite ga kroz žičano cjedilo. U slučaju da imate kiseliji sir, stavite ga manje, pa dodajte više pahuljica.

Dodajte 2 žumanjka i 120g mljevenih zobenih pahuljica. Posolite i zamijesite. Ako želite, možete dodati i malo nasjeckanog vlasca, ali i špinata, blitve ili medvjeđeg luka. Po potrebi tijekom miješenja dodavajte još mljevenih zobenih pahuljica.

Oblikujte duguljaste valjke i režite nožićem ili rukama oblikujte njoke. Kuhajte u slanoj, uzavreloj vodi. Kad isplivaju na površinu kuhajte još 2-3 minute.

 

 

Objavljeno 05.05.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija