Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

9. Fitness&Aerobic Camp (dan 1 i 2): Miketa rasturio, 250 vježbača u ekstazi!

Pišem vam iz Vodica. Ovdje se održava 9. Fitness&Aerobic Camp na kojem je Fitness.com.hr medijski partner pa da vam prenesem nekoliko dojmova od prvoga i prve polovice drugoga dana. Dakle, kada se nađete među 250 ljudi koji vježbaju, ne možete ne željeti vježbati. Cijeli dan. 

Camp je otvorio Fernando Miranda sa satom Stepa, Nina Stojadinović s Dynamc Stretch i Marko Črljenec s Fit for Life, Volume 2. Dakle, svatko je već u prvome satu mogao pronaći nešto za sebe: plesni trening, trening dinamičkog istezanja i trening funkcionalnog treninga. I bilo je svima jasno, 9. izdanje Fitness&Aerobic Campa će ponuditi pregršt različitih satova, energije, zabave, učenja i širenja pozitivne fitness atmosfere.

Ipak, bit ću potpuno subjektivna i izdvojit ću jednog prezentera koji je jučer doslovno "razbio" svoj sat! To je Aleksandar Miketa koji je svojim Ground Forceom (Primal Move) pokazao nešto potpuno drugačije od svega ostaloga. Vrlo jednostavnim bodyweight pristupom Miketa je pokušao postići kvalitetu pokreta, bez kompenzacije, kojom je kod vježbača poboljšao koordinaciju i senzomotoriku, te ih vratio i iskonskim pokretima koje smo izgubili u modernom načinu života. Zaključak: sve je u fleksibilnosti, mobilnosti i snazi. Ako budete imali priliku, svakako odite na sat Ground Forcea. Miketa je zakon!

Subota je krenula s jogom. Svojom Wake-up Jogom, sve nas je probudila Biljana Dorotić-Džolić. Sunce su vježbači pozdravili jogom i nedugo nakon toga, sunco je i svanulo među oblacima koji su prijetili nad vodičkim hotelom Olympia. Dan sam nastavila u funkcionalnom smjeru: na satu agilnosti i pliometrije Tajane Grujčić. Dakle, znate one preponice, ljestvice i slično... i to sve morate preskakati u svim načinima i smjerovima. E tad sam osjetila koliko me teretana ukrutila, ali hrabro sam izdržala. Nakon sat vremena pauze otišla sam na sat grčkog gurua za funkcionalne treninge Panosa Balatsinosa imena Athletic Base Workout. Nakon toga sam bila mrtva i ovo vam pišem u ležećem položaju.

Plan za poslijepodne? 

Partner joga koju vode Biljana i Marko Antunović. Javim vam jesam li preživjela ;)

Pozdrav iz Vodica. 

Objavljeno 05.09.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija