Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

E, da je barem malo lakše!

Ne brojim više dane, znam da mi je svaki dan velik kao najviša planina na svijetu i daleko kao najveći ocean koji moram preplivati.

Je.... volila bi sada reći da mi je super i da se osječam fantastično, ali sve me boli, svaki mišić, još uvijek i samo čekam da mi barem to prestane.

Pijem magnezij, tablete protiv bolova nikako, da vam nije palo napamet, moja draga trenerica je uvijek govorila, da ako boli da je to dobro i da se moramo zabrinuti  kada nas prestane boliti, to bi bio naš kraj, zar ne?

Još sam uvijek ujutro na đumbiru, peršinu, limunu,jutros sam stavila malo krastavca,zbog izbacivanja vode, kurkuma, protiv upalnih procesa i maca prah, zakon za nas Žane, za sve, hormone , energiju, balans.

Ukusno!

Dva dana imam šparoge, pa pijem vodu od kuhanja,grozna je, ali ako stavite malo soka od limuna, onada se dogodi čarolija, ona grozna zelena prelazi u prekrasnu rozu i zamišljam da sam na nekoj plaži i pijem savršeno ohlađeni rose i uživam.

Ostavila sam grane od šparoga,  danas i sutra ću skuhati čaj, jer iako je ajme kažu da je prezdrav i super za čišćenje.

Danas kuham juhu od crvene leće, mrkve i graška. Juhu kao i sve ostalo je najlakše skuhati, jer se skoro uvijek radi po istom principu, stavi se kapula, prodista, češnjak, sekund, onda ostalo povrće, prodista, zalije vodom da prekrije i kuha na laganoj vatri dok ne omekša.Kada zakuha stavim začine i tu morate vidjeti što Vi volite, ja stavim sol,sušenje začine, što imam, origano, carry, kurkumu, talijansku mješavinu, lovor. kim.Eksperimentirajte! Kada je  gotovo izblendam i kao završni touch malo mog maslinova ulja. 

njami

dobar tek

#ostanidoma

kiss

Objavljeno 21.04.2020.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija