Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Od zraka se ne deblja!

     Ovako, ovo je moj prvi post pa ću probati biti što zanimljiviji. Ne znam kako vi, ali ja se svaki dan susrećem s ljudima koji pričaju kako ništa ne jedu, a debljaju se. "Ja baš malo jedem, a vidi me koliki/s sam!". Jel vam to poznato? Mene to jako živcira jer od zraka se ne deblja.

     Odma da skratim priču jedna od takvih osoba je i moja sestra. Jednom sam odlučio vidjeti kako ona to ništa ne jede, a deblja se. Ujutro se probudila, ako se to može nazvati jutro, u 11 sati, ćim se probudila otišla na Facebook. Iznad tipkovnice pojela čips i čokoladu, za ručak kao neće puno jesti pa nešto malo probrlja po tanjuru, poslje ručka se izvali u fotelju, pojede sladoled pa još neki kolač. Kad dođe večera ona neće jesti jer je prošlo 7 sati. kad svi odu u krevet oko 11-12 onda ona ode u frižider i najede se kobasice i kruha pa se ja onda pitam tko je tu lud. Kome ona prodaje priče da ništa ne jede. Tako i vi kad naiđete na takvu osobu sjetite se moje sestre, odmahnite rukom i recite "Kome ti farbaš oči?"

     Da zaključim, mršaviti se može, ali ništa ne dolazi preko noći. Rezultati se postižu odricanjem, radom, treningom i snažnom voljom! ja sam u 3 mjeseca skinuo 10 kg stim da sam dobio puno mišične mase što znaći da sam još više sala otopio. To je dokaz da se može, samo kad se hoće!

 

Objavljeno 08.04.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji17komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji17komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija