Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Nikad ne odustaj!

 

NIKAD NE ODUSTAJ!

 

    Kako sam u prošlom postu malo grdio ljude koji ništa ne rade, u ovom sam odlučio pričati o motivaciji i kako do nje doći. Pa da krenem. Koliko ste puta imali neke želje ili ideje, ali nikad ih zapravo niste realizirali? Uglavnom zato što su te želje bile teške, tražile su puno rada i žrtvovanja. Mogu za sebe reći da mi se to dogodilo stvarno puno puta  jer početni entuziazam  može biti vrlo snažan, ali kada to treba transformirati u zbilju, onda stvar postane malo teža te jednostavno odmahnemo rukom smišljajući nešto novo. Kad smo već kod motivacije, wikipedija kaže da je motivacija utjecaj koji izaziva, usmjerava i održava željeno ponašanje ljudi. Zvuči vrlo jednostavno, no je li uvijek tako?

Jedno od največih pitanja zasigurno je kako se motivirati? Na takvo pitanje nažalost ne postoji jedinstven odgovor, postoje različite vrste motivatora kao što su vjera, ljubav, glazba, neka osoba... ali mislim da se najbolje možemo motivirati sami. Samo nas treba potaknuti. To nekada može biti vrlo teško, ali svaka osoba može ono što želi!

Što mislite kako su slavne osobe i sportaši došli do uspjeha pored svog talenta? Upornim i odanim radom naravno, rijetki su oni kojima je uspjeh dan, a i takvi nikada neće biti sretni jer im nikad neće biti dosta. Svi oni koji znaju što je uspjeh i kroz što su morali proći da uspiju, znat će to cijeniti. Kako bi pronašli pravu motivaciju,  moramo probati sve i svašta dok ne nađemo "onu pravu." Svoju sam motivaciju našao nakon 2 mjeseca upornog traženja. Sada već 6 mjeseci idem u teretanu svaki dan. Kada mi je najteže i ne da mi se, natjeram se i odem, odradim  trening i osjećam se puno bolje, a kad ne odem osjećam se kao da varam samog sebe. To si nemojte dopustiti! Zato dosta priče i krenimo na vježbanje!

    Za kraj vam neću više puno pametovati, samo trebate znati da u svemu što krenete ili odlučite postoje oni "crni dani", kada vam je svega dosta i od svega bi htjeli odustati, ali kada te dane pregurate dalje ćete ići sve više, brže i bolje! Taj osjećaj je predobar, a bit će još bolji kad ga osjetite sami na svojoj koži!

 

Objavljeno 18.04.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija