Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Simona

sad detaljnije o meni

S genetikom sam imala srece. Dojila me mama rukometasica, a tata je bio smucar, (bokser i fudbaler kad nema snega).  Naravno sve svoje neostvarene ciljeve meni su postavili, jos na rodjenju. Pre nego je otisao kod maticara, tata je prvo otisao u Smucarski savez da me prijavi. :) te njihove domete, nisam ja ostvarila, malo mi je za sto nije bilo prilike za to...

Znate li kako izgledaju skije za dijete od cetiri godine??? Preslatko!!! :)
i onda da ne nabrajam... tenis, kosarka, karate...
I zavrsim na medici, vec dugo je studiram. I zaist ima tu sta da se studira.

I bas zato sto je toliko duga, shvatila sam da ima jos stvari koje me zanimaju, da je covjekovo tijelo idealno i da se priroda stvarno trudila da ga stvori idealnog. I stvarno je skoro idealno. Shvatila sam da postoji nacin da lekari mogu da budu neupotrebljivi ili makar da ne moraju da budu toliko potrebni.

I zigrala sam u prvom redu. CAk ni ne znam zasto sam otisla u fitnes studio prvi put. Valjda zbog toga sto je moj mladji brat u zgradi pored u tom preiodu trenirao odbojku, pa da ga ja cekam da se ne vraca sam kuci... Takve sam nekakve krvi bila sa tih svojih 20 godina, stala u prvi red. Cudi me da instruktor nije posizio tada, znam samo da je pocelo da mi se vrti u glavi i da nisam htela da stanem.

Vrtjelo mi se u glavi zato sto nisam bila dovolnjno u kondiciji. Knjiski moljac ni ne moze biti u bog zna kakvoj kondiciji. A nisam htjela da stanem, jer sam htjela sve i sad...

Ipak, prosle su godine, obisla sam sve fitnes cenre u gradu naucila svasta, i sto valja i sto ne valja, otisla u najbolji i rekla: Osim toga sto hocu da budem lekar, hocu i ovim da se bavim.
"Da te vidimo!"

U Crnoj Gori je fitnes tek u povojima. Covek mora da bude oprezan. Sistem koji tek pocinje da funcionise pun je zamki. Pa i sam entuzijazam je velika zamka, a ja je se pazim tako sto prvo pitam starije, iskusnije, modernije, naprednije, a ponekad insistiram da se prihvati moje misljenje ili ga jednostavno nametnem. To je uglavnom onda kad sam mnogo ponosna na svoje znanje koje sticem na faksu i koje mnogo cijenim. (hehe, foliranje mi je slaba strana)

Volim borbu. Volim ovo sto radim, volim da vidim ljude koji se znoje, volim bezobraziju u ocima, volim da udaram vrecu, volim da igram, volim da zadovoljavam muziku, da je pratim bas kao da sam ja za nju nastala, volim da vidim lijepo i zdravo tijelo i zestinu zivota u njegovom pokretu, da posmaram kako se mijenja, volim biti dio grupe, volim osjecaj umora, nekad volim i da zaplacem posle sprinta, volim da ispitujem svoje granice, volim da mislim o disanju dok se istezem. Volim da pijem vodu, stvarno uzivam u tome, to mi je jedina prava nagrada za trud.

voljela bih da dozivim da fitness postane olimpijska disciplina.



eto , to sam ja!!!

I, da, zbog svega toga pisem ovaj blog. Nadam se da ce vam biti interesantno da ga citate.      


     

Objavljeno 31.07.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji12komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji12komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija