Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

nova na fitness blogu

Bok svima!
Napokon sam se odvažila napraviti blog na ovom siteu, naravno
iz razloga jer želim, mogu i moram smršaviti!

moja priča ide ovako :
Imam 16 godina, 71kg, 174 cm.
u 1. mjesecu 2009. krenula sam sa herbalife dijetom.Tada sam imala (sramim se) 83kg na svojih 174cm.ta dijeta je zapravo bilo ispijanje herbalife shakeova ujutro i navečer, a ručala bih normalno što je za ručak već bilo i jela sam međuobroke (voće, jogurte).

nakon nekih 8 mjeseci dojadilo mi je i uspjela sam skinuti eto 10ak kilograma, ali još uvijek imam užasno veliki trbuh. zato sam početkom 9. mjeseca počela vježbati kod kuće na spravama (imam razne sprave) i odlučila sam se za orbitrek + čučnjevi + trbušnjaci (u serijama jasno). sada je 11.mjesec, a kod mene još uvijek nikakve promjene i jasno mi je da je to zbog toga što jedem isto kao i prije dijete, samo što ne jedem iza 18h.Od sve hrane ipak je čokolada moj najveci porok.
Sada već tri tjedna treniram u aerobic centru dva puta tjedno, a doma vježbam na orbitreku najmanje po 30min. gotovo svaki dan.

Ovdje sam naravno radi podrške, ali voljela bih kada bi mi netko od vas koji se razumijete u režime prehrane, mogao reći što bih i koliko trebala jesti, što konkretno izbaciti - uglavnom, ako netko ima savijet kako da si posložim prehranu. Bila bih vam zahvalna do neba!
Svaki savijet i komentar je dobro došao.

Lijep pozdrav (:

Objavljeno 14.11.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija