Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jednom đanki, uvijek đanki.

Evo pomalo guram ja ovaj desetminutni šta sam ga započeja, već znam kad me pobude u ponoć sve loše baze Tonija Hortona, a kondicija sve bolja i bolja. Sad ima tu i laganih pomaka prema večoj labavosti kaiša.. Ali šta je najvažnije ja sam i zaboravija na legalno drogiranje koje dobiješ nakon dobrog treninga. Znači nema parkova, traženja dilera, sakrivanja od pandurije.. Sve je legalno i šta je najbolje stvara ovisnost. Znači sve one lipe stvari šta se mogu dobit sa jednim "pizom" trave, Endrofin, Serotonin, Dopamin.. sve dobiješ nakon pola sata intezivnog treninga.

Interesantno je uz sve to kako malo treba da se prestane sa treningom, vjerovatno se psiha buni na onaj prvi napor koji tijelo mora svladat kad počinje trening, jer nekako (bar meni) nakon toga sve ide svojim tokom, a poslje dobrog teninga uvijek dolazi nagrada :) Znači ako trenirate uz nekakav video trening, najteže je stisnit play, a ako trčite ili idete u teretanu vjerovatno je to onaj momenat kad se presvučete i izađete od doma... svako ima tu neku barijeru koji mora probit da počme sa treningom.

I naravno ne bojte se ako postanete trening đankiji, to je nešto najbolje šta vam se može dogodit, jer šta jače trenirate to je šut koji dobijete posli treninga jači i nema overdoza :)

Objavljeno 07.06.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija