Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Antiteza Anštajnovoj teoriji.

U biti nije teorija nego izreka koj kaže “Ludost je raditi istu stvar iznova više puta i očekivati drugačije rezultate”.

Baš ovu teoriju opovrgava istoimeni trening Insanity ili u prijevodu ludilo. Svakim danom, ponavljajuči iste vježbe dobijamo drugačije rezultate tj. napredujemo.

Nakon mjesec dana priprema sa 10minute trainerom uhvatija sam se u koštac ponovno sa Insanity treningom. Iako sam pri kraju 10minutnoga ima osječaj da još nisam spreman i da nema šanse da izdržim insanity, dogodilo se upravo suprotno. Stistnija sam play na plyometric cardio workout i odjednom ka da se upalila neka posebna žaruljica u mojoj glavi. Pošto sam već dva puta prije godinu i nešto dana odradija ovaj trening, ka da mi se u podsvjesti u nekoj mišićnoj memoriji pohranija ovaj trening, jednostavno sam počeja i sve je išlo svojim tokom.

Iskreno nisam se nada ovakvom startu, iako sam pred kraj totalno zakaza, mogu reć da sam bar 2/3 treninga neloše odradija uz nekolicinu vanserijskih pauza. Imam osječaj da mi je podsvjest stvorila nekakav otpor prema ovom lakšem treningu, dok kad sam krenija sa Insanity-em ka da su se poklopile neka mentalna i fizička komponenta. Iako još moram dobro radit na ovoj fizičkoj komponenti da se vratim u kvalitetnu formu sviđa mi se ovaj mentalni dio koji voli ove luđačke treninge i nadam se da će me držat još dugo jer imam još ludih treninga i planova nakon Insanity-a

Objavljeno 21.06.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija