Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Pocetak

Pozdrav,

Ovo je stranica koju sam otvorio da na neki nacin pratim svoj napredak u dovodjenju svog tijela u kakvo-takvo stanje kondicije.

Da odmah razjasnim da je ovo cisto osobno pracenje napretka, totalni sam amater i ovo mi je prvi put da sam krenuo trenirati nesto sto nije nogomet.

Ovo je dnevnik osobe koja radi od 08:00-16:00, podize dijete iz vrtica i provodi vrijeme s njim do 21:00  dok ne dodje drugi roditelj s posla.

Ne kuham posebno, jedem sto ukucani skuhaju, na poslu pokusavam izbjeci proizvode iz pekarne (lisnato, krafne i sl.). 

Priustim si tu i tamo kebab sa kolegama s posla, pizzu i slicno, ali to je u prosjeku sve zajedno najvise 3-4 puta mjesecno.

Pokusao sam krenuti prije par mjeseci sa zdravom prehranom i nekakvim vjezbanjem, ali vrlo brzo me ubilo u pojam citanje o hrpi manjih obroka koji bi se trebali primjenjivati, pa onda samo piletina, riba, hrpa jaja, riza, bez kruha, bez mlijecnih proizvoda, treniranje u teretanama, raznorazni programi koji su skupi i koji se placaju, prisustvo privatnog trenera itd.

Ja vjerujem da onaj tko se drzi tih pravila puno brze napreduje, ali s druge strane mene kao obicnog covjeka je to i jako puno sputavalo, odnosno izgubio sam volju cim nisam mogao sve ispratiti po pravilima i onda bi lako odustajao.

Kako mi je velika zelja da pokusam trenirati Crossfit, a nisam u mogucnosti vremenski se preko tjedna upisati u neki klub - trazio sam nesto sto bi mi se svidjelo, te sam malo googlao i naisao na program Freeletics.

Freletics je program bez utega, odnosno bodyweight vjezbe.

Cilj:  s obzirom da jako slabo stojim s snagom u rukama (sklekovi,zgibovi, itd..), nekakvi rezultati s kojima bi bio zadovoljan kroz apr mjeseci su to da mogu napraviti bar 3*30 sklekova (sa odmorom 1 minuta), 10 zgibova u komadu, itd..

Trudit cu se opisivati sto vise kako mi izgleda program koji vjezbam, vrijeme potrebno za odraditi i slikama kako mi se tijelo mijenja (nadam se da bude nekih promjena)...

Objavljeno 02.01.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija