Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

1. post!

nakon pomnog čitanja vaših blogova dobila sam inspiraciju podijeliti svoj put do vitkosti!

inače sam zagriženi jogger i do prije ove zime tijelo mi je bilo blizu savršenog s obzirom na građu i visinu, no onda sam naglo počela dobivati na kilaži, a s obzirom na vrijeme i prestala trčati pa sam tako natukla 8 kila! :( to me doprilike dotuklo jer sam izašla iz rutine, jednostavno izgubila kontrolu nad svojim tijelom i kao da je sav dotadašnji trud propao!  već 4 mjeseca pokušavam skinuti tih prokletih 8 kila ali stalno upadam u tu neku kolotečinu prejedanja i izgladnjivanja!
ugl. dvije sam kile već skinula :)  dakle radi se čisto o tome da se osjećam dobro u svojoj koži i preoblikujem tijelo. prije svega odlučila sam se na predanost i upornost u sljedećih 30 dana! vježbanje karaktera između ostalog! nije mi bitno jedino izgubiti kile već se riješiti sala! i naravno imati lijepo definirano tijelo :) tako da ne očekujem veliki gubitak kilograma jer već bi se onda odlučila za neku 'čudotvornu' dijetu..

pa da krenemo: što se tiče tjelovježbe odlčila sam se za tracey anderson 30 days method, od nje sam uzela samo vježbe a šta se tiče caridia 30min trčanja + malo vožnja biciklom 6 puta tjedno, makar je ona strogo protiv bilo kakvog carida osim onog njenog plesa, al šta ću joj ja kad volim trčat! :D već imam  kondiciju s obzirom da trčim 2 puta tjedno i radim neke vježbice ..s obzirom da je proljeće i lijepo vrijeme uživat ću! :) 
ajmo sad na prehranu, ovo je samo pojednostavljeni prikaz:
  svaki dan isti:

doručak:zobene puhuljice, žlica lanenih sjemenki + jabuka ili neko drugo voće 

ručak:salata+ proteini

večera:salata, jabuka, proteini

pod proteine mislim na svježi sir, meso(bijelo), ribu...
obroci naravno nisu preobilni..i nekoristim ulje, ako da vrlo malo..

s obzirom da je ovaj način prehrane poprilično rigorozan držim se toga samo 10 dana a kasnije ubacivam više ugljikohidrata..

što vi mislite o ovome?  već sam puno puta krenula i odustala ali sad imam osjećaj da je ovo stvarno zdanji put prije nego sve pošaljem u.. sad već stvarno imam volje i ovo mi služi kao dodatni poticaj, izvještavati ću kako mi napreduje i bit ću iskrena naravno ako tu i tamo zgriješim :)

Objavljeno 28.04.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji6komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija