Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Čokoladna zobena kaša

zobena kasa

Kada radim zobenu kašu, onda volim da je kremasta, puna okusa i da je jedan od sastojaka – čokolada. Znam da će vas se mnogo sa mnom složiti oko ovih uvjeta, pa vam donosim i način na koji ja pripremam ovaj obrok.

  • 50 g zobenih pahuljica
  • 1,5 žlica kakaa u prahu
  • 150 ml malomasnog jogurta
  • 1 žlica kokosovog ulja
  • 150 ml zobenog ili nekog drugog mlijeka
  • 1 žličica maslaca od kikirikija
  • 1/2 banane
  • Sladilo, po želji

U posudici sam pomiješala zobene pahuljice, kakao u prahu i jogurt. Dobro sam promiješala da se razbiju sve grudice. Potom sam polako ubacivala sve ostale sastojke (osim banane) uz stalno miješanje, dok nisam dobila kremastu smjesu. Smjesu sam poklopila i stavila u hladnjak.

Drugi dan smjesu izvadite iz hladnjaka, promiješate, po vrhu dodate svježe narezanu bananu i uživate. Ukoliko ste više fan tople zobene kaše, ovu smjesu ujutro možete podgrijati u mikrovalnoj pećnici.

Objavljeno 28.11.2017.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija