Kada radim zobenu kašu, onda volim da je kremasta, puna okusa i da je jedan od sastojaka – čokolada. Znam da će vas se mnogo sa mnom složiti oko ovih uvjeta, pa vam donosim i način na koji ja pripremam ovaj obrok.
- 50 g zobenih pahuljica
- 1,5 žlica kakaa u prahu
- 150 ml malomasnog jogurta
- 1 žlica kokosovog ulja
- 150 ml zobenog ili nekog drugog mlijeka
- 1 žličica maslaca od kikirikija
- 1/2 banane
- Sladilo, po želji
U posudici sam pomiješala zobene pahuljice, kakao u prahu i jogurt. Dobro sam promiješala da se razbiju sve grudice. Potom sam polako ubacivala sve ostale sastojke (osim banane) uz stalno miješanje, dok nisam dobila kremastu smjesu. Smjesu sam poklopila i stavila u hladnjak.
Drugi dan smjesu izvadite iz hladnjaka, promiješate, po vrhu dodate svježe narezanu bananu i uživate. Ukoliko ste više fan tople zobene kaše, ovu smjesu ujutro možete podgrijati u mikrovalnoj pećnici.
Objavljeno 28.11.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija