Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Što grickati kad ste gladni, a nije vrijeme ručka?

Dođem na posao i nakon pola sata sam gladna. (Istinitije: Stalno sam gladna!) I što sad? Tek je prošlo 9 sati, jela sam prije sat vremena, vrijeme ručka je oko 12... Pokušavam se koncentrirati na posao da ne mislim na hranu, ali želudac je glasniji od mojih misli. Ponekad mi se čini da u želucu imam neke navijačke skupine čiji klub upravo igra derbi! 

Što sad da radim? Najbolje je da nađem nešto za grickati. 

Što? 

Čips nisam jela od stoljeća sedmog, smoki mi je bezveze. Kokice su rezervirane za kino, a i tastatura bi mi se zamastila. Usput, furam se na zdravu hranu i nosim sa sobom posudice s piletinom i brokulom. Pa neke nezdrave grickalice bi mi u tren oka uništile cijeli taj moj lifestyle...

Imam ideju! Kakao i goji bobice!!

Što mi oni rade dobro? Goji bobice će me bombardirati vitaminom C, izvrstan su antioksidans i pravo malo nutritivno čudo. Kakao je "hrana bogova", kažu... Opet ću se natrpati antioksidansima, zdravim mastima, a čak i unijeti nešto proteina. 

Koliko? 

Šaka jednoga, šaka drugoga... dovoljno mi je to za danas. 

Zaključak: Ekipa goji bobica i kakaa je nadmoćno pobijedila klub onih navijača iz moga želuca. U dobroj su formi, pa ako ovi budu željeli revanš, već sad znam da - nemaju šanse! ;)

Objavljeno 20.01.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija