Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Motivacija,pokusaji,trening?

Zdravo ljudi!Evo javlja vam se jedna studentica iz Zagreba. :)
Otkad znam za sebe nesto sam trenirala.Najprije kosarku pa odbojku,pa suvremeni ples i osjecala sam se bolje nego ikad..ali onda...onda je dosao Fax.I sve je to palo u vodu.Zbog nelogicnog rasporeda predavanja,teskog fakulteta i opcenito ne naviknutosti na novu sredinu...zapustila sam se.Prestala sam trenirati,subotnje trcanje po terenu zamijenilo je sjedenje u studentskoj sobici u istom polozaju po nekoliko sati ili pak ispijanje kave sa kolegicama..
Postala sam nezadovoljna sobom,ipak sam za godinu i pol natrpala na sebe otprilike 9kg viska...cinilo mi se da sam zapala u zacarani krug...hrana iz menze i one cokoladice(koje su moja napast) mame sa polica u menzi...velika GRESKA,a zatim nakon toga pokusaj dijete koji je uvijek bio neuspjeh....

Dok prije kojih tjedan dana nisam stala ispred ogledala u kuci i shvatila da to vise nisam ja..Uvijek sam bila obiljezena kao "ona slatka" ili ona sto ima dobro tijelo..i mislila sam da ce me ta titula i dalje pratiti i sa 9 kg viska.prevarila sam se...

Odlucila sam se pokrenuti vratiti u formu,zadnjih par dana stalno visim na ovoj stranici i sve sto sam do sad vidjela i saznala mi se svidjelo...Zelim uspjeti,nema vise izgovora.

Od ponedjeljka krecem u teretanu,ali posto sam u domu i sa studentskim budzetom krecem u nasu teretanu u sklopu studentskog doma gdje nije neki izbor sprava al ajd imaju orbitrek,bicikle i valjda jos nesto..zato bih vas zamolila za savjet..tamo nema trenera koliko ja znam nego je sve po principu: "Snadji se druze" moze li mi netko od vas dati ideju kako da se najbolje stesam.recimo ja bi sve to popravila i ruke koje su se totalno opustile i grudi i trbuh da bude lijep ravan...ma SVE! :)...sto da radim s cim,koliko serija...primjer treninga...bilo sto i biti cu vam jako zahvalna.
inace....
Volim sport i onaj osjecaj totalne izmorenosti nakon treninga samo trebam biti ustrajna zar ne :) zato sam i ovdje...

Pozdrav svima :)



Objavljeno 28.01.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija