Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Početak

Upravo sam ostala obasuta komentarima na svoj novi izgled.
˝Pogledaj se kolika si˝, ˝Ja ne znam kako te dečko uopće može više gledati ovoliku˝, ˝Zar ti sebe ne vidiš˝, ˝Što li radiš od sebe?˝, samo su neki od komentara.
Moja reakcija na iste- samo se smješkam. Naravno, u sebi vrištim, a ova mutirana reakcija kiselog smiješka uopće ne prikriva unutrašnje stanje pa ispadam još jadnija.
Eto, vaga pokazuje brojku 76!!!
Malo listam kataloge salona namještaja i primjećujem da za uredske stolice postoji ograničenje težine, npr ako imam 80 kg, nije preporučljivo kupovati onu koja sadrži ograničenje do tog iznosa, jer ipak cilj je sjediti za stolom, a ne pod njim.
Dakle, uskoro si neću moći kupiti ni uredsku stolicu!
A što je od svega najgore, mislim da bih na ono pitanje zar se ne vidim, čak odgovorila pozitivno.
Gledam se u ogledalu, vidim puniju djevojku, ali ne primjećujem koliko puniju u odnosu na isti odraz prije samo godinu dana... Kao da vidim neku iskrivljenu sliku sebe.
Žene s anoreksijom, koliko god da su mršave, sebi izgledaju debelo. Mislim da je kod mene obrnuto- koliko god da se udebljam, nabacim malo šminke, lijepu robicu tamnih boja koja ˝zakamuflira˝ nedostatke i mislim kako dobo izgledam, kako nitko ne primjećuje tih 20 kg viška ispod te fasade.
Ali naravno da se primjećuje, pa sa svojih 27 godina, svaka druga osoba na ulici oslovljava me sa ˝gospođo˝, iako još ni prsten na ruci nemam :/
U šali kažem dečku- oženi me više, pa da budem gospođa!
Znate ono kako se neke žene udaju radi novca, neke jer misle da im je to zadnji vlak, neke jer su im se sve prijateljice udale... Ja se želim udati da moja titula koju mi slučajni prolaznici konstantno dodijeljuju, odgovara stvarnom stanju.
E sad, o čemu se ovdje radi?
Je li to lijenost?
Unutrašnje nezadovoljstvo?
Priznajem, jesam pomalo lijena, ali to me još nije spriječilo da ostvarim svoje zamisli.
Do sada.
Unutarnje nezadovoljstvo? Da, i toga sam puna, diploma na čekanju do idućeg ispitnog roka, posla ni na vidiku, financijski ovisna o drugima.
Začarani krug- nezadovoljstvo nemogućnošću pronalaženja posla- prezasićenost učenjem- utjeha u hrani- gomilanje kilograma- gubitak volje za izlascima zbog prethodno navedenog- izolacija- nemogućnost pronalaženja posla.
Kako izaći iz tog kruga?
Kako se pokrenuti?
Naslov ovog posta je ˝Početak˝.
Stvarno se nadam da će  1.12.2011. i biti za mene jedan novi početak. Borbe s kilogramima.
(sada kad sam to stavila na papir i javno obznanila)

Objavljeno 30.11.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji26komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji26komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija