Akcija: do 40% popusta na odabrane kardio sprave

Let the games begin

U trenu dok bih trebala pisati diplomski, ja sjedim na pilates lopti jer mi leđa pucaju zbog zavaravanja same sebe da ga pišem već cijeli vikend. :) A nedjelja je navečer i predamnom je 5 radnih dana sa min. 8 h dnevno istog položaja u uredu. Da ne treniram, ne znam kako bih to izdržala.
Pa, da se kratko predstavim bez puno mudrovanja. Treniram Krav Magu oko 5 mj i kettlebell oko 2 mj. Prije ovog perioda sam dosta zabušantski trčuckala, plivuckala, skakutala po raznoraznim babinjak aktivnostima :) ali bi meni sve to vrlo brzo dosadilo, ili bi me (kao pravog pasivnog Bika haha) bilo teško pokrenuti. Onda sam otkrila Krav Magu i naprosto se oduševila, nestrpljivo isčekivajući nove treninge. Evo baš za tjedan dana idem na seminar i na polaganje za P1, so  wish me luck! ;)
Uglavnom, treniramo 3 puta tjedno po 1,5- 2 sat i nakon toga još cca 1 sat kettlebella. Trenutno sam na 12 kg, dok swing i trbušnjake nekad radim sa 16, iako se ne želim forsati jer kažu da još nije vrijeme za tu kilažu, pa idem lagano - nigdje mi se ne žuri.
Blog sam nazvala ovako kako jesam jer biti fit znači dobro se osjećati, a ja sam naprosto navučena na taj osjećaj!
Toliko od mene zasad i lp ;)

Objavljeno 17.01.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija