Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Početak

Evo me kako i naslov kaže na početku...
Nekada, prije dobrih 10 godina prvi puta sam se susrela s problemom težine. Zašto? Prekid treninga zbog ozljede, dolazak na fakultet, dobro znana menza, nevolje u ljubavi... I od onda nikako na zelenu granu.
Visoka sam (niska) 158cm, imam trenutno 63,5 kg i ne mogu se nazvati predebelom. Ipak, nisam zadovoljna. Zašto bi mi taj šlauf bio stalno na trbuhu, zašto moram uvlačiti trbuh kad sjednem i zašto mi bedra moraju biti tako opuštena? Ne znam... Stalnu borbu vodim s time.
Inače, svojom građom nikako nikada nisam spadala u mršavice i najbolje izgledam s 56kg za što bi mnogi rekli da je previše, ali kao tipičan primjer zdrave mješavine mezomorfa i endomorfa to je zaista idealna kilaža. Posjedujem prilično veliku količinu mišićne mase koja je lijepo obložena "toplinskom izolacijom". Previše nje zapravo da budemo iskreni.
Prošle godine u 11 mjesecu dok sam bila na usavršavanju vani počela sam dijetu koja je zaista bila uspješna. Uz pomoć fat burnera (Arson), u siječnju došla sam na 58kg, a onda sam izgubila volju. A program mi je bio ok, ustajanje, vježba uz aerokick Renate Sopek (nemojte se smijati, jer djeluje), doručak koji je bio uvijek zobene pahuljice (dobro koji puta s čokoladnim mlijekom), dvadeset minuta do pola sata pješke na posao, međuobroci jugurt i voće, ručak neka komadina mesa, opet jogurti, pa pješke s posla, pa opet vježba (aerokick + neke vježbe snage), i nema klope iza 18h.
I ja bih sada to opet...
Užasno je teško krenuti, i vjerujem da to nikome ovdje ne moram pričati.
Sutra je praznik, a i petak neću raditi i zato odlučujem početi sutra.
Gledat ću da pišem svaki dan nešto kao mali dnevnik. Danas ću popiti zadnje pivo i pojesti zadnji čips.
A vi ekipa, kad stignete, napišite koji savjet ili riječ potpore.
Držite fige

Maja

Objavljeno 04.08.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji9komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija