Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

3. dan

Evo treći dan je na kraju. Odradila sam jutarnji trening i večernji. Zatežu me mišići užas jedan ali to nije najgore što može. Znalo je biti i gore nakon nekih treninga Krav Maga-e kada 4 tipa napadaju, a ti se braniš, a oni su svi tako visoki. Koliko sam si puta pomislila ajme što će tim divovima samoobrana?! Tko će njih dirat? S druge strane nije Krav Maga samo samoobrana. Ali ni to nije najgori muskulfiber u mom životu. Najgori je bio kada sam nakon dvije godine praktički mirovanja pojavila na treningu juda i mislila kako sve mogu. Uh, nakon 24h nisam se mogla pomaknut, disat, ništa...
A sad kako izgleda moj 300... Vrlo je lagan zapravo. Počinjem s 50 trbušnjaka na lopti jer je ugodnije za kičmu. Nastavljam 20 sklekova. Ne radim ih puno jer imam operirano zapešće i moram početi polako (i ne neći radit na jednoj ruci), pa 30 čučnjeva. Onda počnem radit gumu. Imam dvije gume onu običnu traku i onu s ručkama. Uzmem tu s ručkama, legnem na loptu tak da guma ostane pod njom i simuliram 30kom bench press. To je isto ovo samo http://www.bodybuilding.com/fun/wotw10.htm samo s loptom. Onda 30 komada Upper back s iste stranice, pa 30 kom biceps, pa 30 triceps. Onda krećem 15 donjih trbušnjaka, 20 kom neobične vježbe iz knjižice koja je došla s gumom. gumu se oplete oko stopala i zategne uz guzu. Pa pružaš noge i skvrćuješ bez doticanja poda. Grda vježba. Zamijenit ću ju. Ono što dalje slijedi je vezanje gume oko gležnja i vježba za unutranji dio bedara 15 puta svaka noga i 15 puta calves s gore već spomenute stranice. Kako ujutro preskačem uže neću pretjerivati s listovima. Sve u svemu ne mislim to tako zadržati i ne mislim da je pretjerano dobro, ali vidjet ću kako će vrijeme donijeti ideje, a prijatelj kojem vjerujem dođe s godišnjeg.
Sve u svemu sutra ću to ponovit, a onda ću si i neku Tabatu složit. Meni najviše paše puno ponavljanja, malo opterećenja. Čim povećam opterećenje tako mi jako nabreknu mišići i tako brzo (najviše ruke ramena i bedra) da moram svu garderobu mijenjat i noge mi počnu ličit na nogometaške. Ne sviđa mi se to. Savjeti dobro došli.
Do sutra!

Objavljeno 07.08.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija