Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Priprema za ljeto

Ne mogu reći da sam se opustila baš kroz ovu zimu, trenirala sam minimalno 5 dana u tjednu i relativno uredno jela al ipak nisam spremna za badić, još:)))
Pa sam jučer stavila neke stvari na papir i odlučila malo postrožiti kriterije. Prvo prehranu, ukidam sva slatka mala zadovoljstva, a bilo ih je u zadnje vrijeme, pozdravljam se s ljubljenom čokoladom i nes vanilijom i počinjem se ozbiljno pripremati za ljeto.
Moram priznati da mi je prehrana bolna točka, ne u smislu da pretjerujem s količinama već mi je zbog problema sa želucem i brojnih intolerancija teško uvijek naći pravu kombinaciju pa sam sklonija preskočiti obrok što na kraju završi usporenim metabolizmom i treninzi nemaju maksimalni efekt.
I definitivno se previše oslanjam na vagu, i prvo što ću sad napraviti je zanemariti brojke na vagi, jednostavno cu je pospremiti na mjesec dana pa živi bili pa vidjeli....
Kombinirat ću treninge koji su mi dosad najviše odgovarali, Jillian Michaels Blast fat boost your metabolisam i No more trouble zones, zatim Insanity Pure Cardio i Tracy Anderson Mat Method te za moju bolnu točku Brazillian But lift.
Napisat ću točan program po danima i nekakav okvirni jelovnik, i postaviti početnu sliku, pa da vidimo napredak:)
Toliko od mene:)

Objavljeno 12.04.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija