Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jillian Michaels

S obzirom da nemam teretanu u gradu, u biti ima jedan podrum sa par muških sprava bez grijanja, tuša, ventilacije i uopće ne znam kako mogu naplaćivati ulaz jer ja sam bila spremna platit samo da živa izađjem, primorana sam tražiti vježbe i programe koje mogu odraditi doma i za koje mi ne treba puno opreme. Iako se i te opreme akumuliralo tijekom godina.
Počela sam sa steperom, malim kućnim, a njemu se brzo pridružio orbitrek i leg magic (bem ti tv prodaju). Onda sam našla Zuzanu i Bodyrock.tv pa sam nabavila vijaću i utege koji su rasli od 1do 7.5 kg.
I onda mi je frendica poslala Jillian Michaels DVD. Točnije, 30 day Shred i No more trouble zones. Sama sam još skinula Blast fat, Boost your metabolisam i postala veliki Jillian fan. Skoro kao Theia i Tracy:)))

Zašto mi se toliko svidjela?
Prvo, vježbe su jednostavne, lako ih je pratit i ne treba oprema (samo mali ručni utezi) ni puno prostora.
Cardio nije plesni, nema koraka koje treba pamtiti a to je osobi s dvije lijeve i bez ritma kao što sam ja jako bitno;)
I mogla sam to odradit kad god sam stigla, što mi je isto bilo bitno jer kad imaš klinca onda ti je najlakše vježbat dok spava.

Još samo malo o Jillian Michaels: proslavila se sudjelovanjem u američkom show-u Biggest loser u kojem natjecatelji pokušavaju smršaviti i promijeniti svoje nezdrave životne navike, tu je stekla reputaciju najrigoroznijeg trenera. Osim gore navedenih ima još nekoliko dvd-a, osobno bi preporučila Ripped in 30, najnoviji i 6 weeks 6 pack, za sve koje muče trbušni. A posljednji za guzu se upravo snima i jedva ga čekam:)
Jako je popularan i hibrid njenih vježbi kojeg je sama sastavila 30 day Slim down, kombinacija svih za brze rezultate pred ljeto npr. Kad sam sastavljala svoj predljetni program oslanjala sam se na taj njen ali nisam mogla a da ne dodam nešto iz Insanitya, Tracy Anderson i Brazillian But lifta.
Uglavnom, postavit ću i jedan i drugi i rado bi čula mišljenja vas iskusnijh:)


Objavljeno 13.04.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija