Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

U šetnju sa šipkom

Neki ljudi kao da bi radije poveli olimpijsku šipku nego djevojku u kino. Pa kad je već tako, red je da im kroz ovako intenzivnu potrošnju kalorija ojačaju ruke, ramena, prsa, trup i noge.

Na principu farmerskog hoda, samo s naglaskom na radu mišića gornjeg dijela tijela, zasnovana je sljedeća vježba. Hodanje s olimpijskom šipkom u rukama iznad glave pogađa ruke i ramena, gornji dio leđa, prsa te trup na jedan nesvakidašnji način. Dakako da sudjeluju i noge koje moraju iznijeti sav taj teret.



 
Nije komplicirano: zgrabite olimpijsku šipku sa željenim opterećenjem i podignite je iznad glave. Uspravite ruke i učvrstite ramena bez uvlačenja unatrag. Htjeli-ne htjeli, teret će vas prisiliti da koračate zategnutih mišića većine tijela.
 
Ovakvim hodom trošite mnogo kalorija, a iz treninga se izvlači maksimum. Bez obzira radite li taj dan noge ili gornji dio tijela, na hod s opterećenjem potrošit ćete preostalu snagu, a uvjerit ćete se da ste radili kako treba kada osjetite pulsiranje u užarenim mišićima.

Pogledajte video:
Winslow BW (190lb) overhead walk

izvor:supermen.tportal.hr

Lik je pred kraj videa progovorio, malo mu je teško.. :D
Isprobajte!

Objavljeno 09.10.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija