Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Reebok CrossFit 2012 - fitness championship

Nešto potpuno drugačije. Fitness koji se sastoji od strasti, akcije i promjene. Fitness koji dovodi u formu vaše tijelo i um, on mijenja vašu definiciju vježbanja. To je CrossFit, način na koji Reebok vidi fitness.
 
CrossFit je program vježbi snage i kondicije namijenjen polaznicima da steknu cjelokupnu tjelesnu formu. CrossFit program temelji se na raznolikim funkcionalnim pokretima visokog intenziteta za postizanje cjelokupne tjelesne kondicije kako bi se polaznici pripremili za tjelesni izazov svake vrste. Uvijek raznoliko, uvijek dinamično, uvijek s rezultatima.
 
 
Reebok i CrossFit pozivaju Vas da posjetite stranicu www.reebok.com/fitness, prijavite svoje najbolje rezultate u zadanim vježbama, te odmjerite snage sa najboljima na Reebok CrossFit Fitness Championshipu koji će se održati 30. lipnja 2012. u Ateni.
 
60 najboljih muškaraca i žena koji se kvalificiraju dobit će savjete za treniranje od najboljih CrossFit trenera, koji će im pomoći u pripremi za još dva kvalifikacijska treninga. A 30 najboljih od njih imat će se priliku natjecati u finalu na jednodnevnom događanju u Ateni.
 
 
Reebokovo partnerstvo sa CrossFitom važan je dio globalne Reebokove misije da promijeni način na koji ljudi doživljavaju, definiraju i treniraju fitness.
 
Prijaviti se možete na www.reebok.com/fitness do 20. travnja ili nas posjetite na CrossFit vježbama u Zagrebu, Osijeku i Splitu i saznajte jeste li dorasli izazovu.
 
Saznajte više na www.reebok.com/fitness

Objavljeno 06.04.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija