Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Fitness centar Goky nezaposlenima daruje

Dolazi proljeće, bliži se ljeto, a Gokyfit centar je smislio način kako doprinijeti zajednici - nezaposleni imaju priliku održavati svoju liniju i fizički se kretati besplatno. Svjesni ekonomske situacije, te uzimajući u obzir iskustvo fitness centra u kojem su neki od stalnih članova morali odustati od vježbanja, odlučili su pomoći na sebi svojstven način.

U Hrvatskoj preko 50% stanovništva ima kardiovaskularne probleme uzrokovane, među ostalim, i nedovoljnom tjelesnom aktivnošću i pretilosti. Vježbanje mnogima nije prioritet u svakodnevnom životu, a neki koji bi rado vježbali ne mogu si to priuštiti. Fitness centar Goky, poznat po svojoj socijalnoj osjetljivosti (svake godine humanitarno pomažu raznim organizacijama), želi omogućiti vježbanje svojim članovima i svim nezaposlenima bez obzira na trenutnu situaciju.

'Naša je misija promocija zdravog načina življenja za dobrobit šire zajednice. Uz sve probleme koji idu uz nezaposlenost, želimo vježbačima da ostanu fizički, a samim time i psihički zdravi, te da lakše prebrode za njih teško razdoblje.' kaže predsjednik kluba Goran Obrovac.

Bogatu ponudu čini veliki broj grupnih treninga kao što su Zumba, TRX, Aerogym, pilates, Bodyflowing, step, aeromix, callanetics, tabata...

Svi zainteresirani mogu se javiti i rezervirati svoje mjesto na telefonski broj 01/388 66 22, mail [email protected] za sve informacije o terminima i grupama. Za učlanjenje je samo potreban izvadak iz burze rada o nezaposlenosti.

Aerobic i fitness centar by Goky

U sklopu karting centra Špansko

Gustava Krkleca bb

Zagreb

Objavljeno 07.03.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija