Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Domaće Street Workout prvenstvo - 29.09. u trening parku na Jarunu

Potkraj rujna, točnije u subotu, 29, u trening parku kod Aquariusa na Jarunu održat će se prvo hrvatsko prvenstvo u street workoutu. Ekipa iz Svetice Workout crewa priprema zanimljivu prezentaciju, zabavnu feštu i natjecanje humanitarnog karaktera pod nazivom ‘Veliko srce malom srcu’. 

 
Grupa vježbača okupljenih pod zajedničkim nazivom Svetice Workout bavi se ‘razvojem mladih ljudi kroz atraktivnu kombinaciju gimnastike i akrobatike na otvorenom’. Inače, Street Workout se kao metoda treninga ludo razvija u cijelom svijetu pa je uloga neprofitne organizacije u sportu kojim se možete baviti za nula kuna ne samo cool, nego i plemenita.
 
Prošle su godine dečki sa Svetica organizirali i prvo Street Workout natjecanje u Hrvatskoj, a ove su se odlučili na korak dalje. Započeli su suradnju s humanitarnom udrugom Veliko srce malom srcu i s njima dogovorili sportski šou na Jarunu.
 
Naime, natjecatelji će se umjesto za nagrade boriti za kune koje će donirati djeci sa srčanim manama. Samo natjecanje imat će dvije dobne kategorije, mlađe i starije od 18 godina, a svaki će natjecatelj imati dva freestyle nastupa od dvije minute na spravama po želji.
 
Među najavljenim natjecateljima su svi pioniri street workouta u Hrvatskoj, Petar Bruno the Situation Basić koji je nedavno nastupio i na Svjetskom prvenstvu u Rigi, zatim Marko Human Flag Petrunić, Ivan Dr. Štanga Kajtaz, Sven Čizmek i ostatak ekipe. Dakako, dobrodošli su svi koji se žele prijaviti ili samo gledati.
 
Pogledajte što dečki rade i što možete očekivati:
 
izvor informacije: supermen.tportal.hr

Objavljeno 22.09.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija