Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tko kaže da ne možemo papati fino ilitiga receptić ;)

Naišla sam na jedan PREDOBAR receptić koji je kao stvoren za ove ljetne dane kada ima sezonskog povrća te ga želim podijelitit s vama. 

Radi se o nečemu jako mljac, a sadrži patliđan, pomidor i pileći file. 

Recept je sljedeći:

narezati patliđane na deblje kriške, začiniti ih po želji ( ja stavim mrvicu soli i vegete) i politi ih s malo maslinovog ulja. Zatim na patliđan poredati po 3 tanje fete rajčice (3 jer cca stane toliko). Na rajčice staviti tanki filet pilećih prsa koji začinite po želji i pospite bosiljkom. Ja ga stavim poprilično jer ga obožavam. :) Pileća prsa zatim opet politi s malo maslinovog ulja i sve fino staviti da se peče na cca 180-200 stupnjeva 20ak minuta. Patliđan treba biti mekan kad je gotovo. U originalnog receptu stavi se preko piletine fete gaude na piletinu nekih 5 minuta prije kraja pečenja, ali prefno je i bez sira. 

Evo i slikice, no tu je verzija s gaudom. 

Dobar vam tek!

Objavljeno 15.06.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija