Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Vrijeme je na našoj strani

Konačno sam uspjela uči u svijet bloga.

S obzirom da se do sada nisam nigdje predstavila uradit ću to sada. 41 mi je godina, visoka 178 i teška 65 kg. Prije otprilike 8 mjeseci imala sam 73 kg. Tad sam, nakon 5 neuspješnih godina u skidanju kilograma izgladnjivanjem, uspjela uz svakodnevno vježbanje i određenom prehranom doći do 65 kg i to u samo 3 mjeseca.

Mnoge žene u ovim godinama razmišljaju na način da "figuru" koju su godinama oblikovale nije potrebno preoblikovati jer nemaju za koga, ionako ih više nitko ne gleda, i tako ostaju nesretne ne poduzimajući ništa za sebe i svoje zdravlje. Nije ovdje bitan sami izgled, bitno je zdravlje i kako se osoba u svemu tome osjeća. Vjerujem da ni jednoj ženi sa viškom kilograma nije niti malo ugodno.

Prije nego što sam krenula u svijet vježbanja nisam nikako mogla pronači vježbe koje ću sa zadovoljstvom i bez opterečenja odrađivati. Tražila sam gotove programe i napokon pronašla. Prve dane sam padala s nogu. Nisam imala kondicije, upalili se mišići, nikako odrediti prehranu, pa šta su proteini, šta su bjelančevine, ugljikohidrati, kakve masti itd. Sve sam to postepeno naučila zahvaljujući ovim stranicama. I nakon mjsec dana već je bilo vidljivo kako moje tjelo poprima neku drugu figuru, kako se tope masti a mišići dolaze pomalo na vidjelo.

Sada, i nakon 8 mjeseci mnoge žene me zaustavljaju i ispituju kako sam uspjela, kako dobro izgledam ... :). Preporučam svim ženama da prestanu biti robovi suvišnim kilogramima i da za svoje zdravlje i bolji osječaj već danas okrenu novi list i učine nešto za sebe. Nije istina da se ne može odvojiti sat-sat i pol dnevno, nije istina da će se sa 5-6 odabranih obroka dnevno povećati težina i nije istina da će se zbog korištenja bučica pretvoriti u bildera.

Svakom kome je potreban savjet slobodno mi se obrati, rado ću pomoći sa svojim malim iskustvom.

..........

Objavljeno 14.11.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija