Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Jarun i rolanje :)

Tražio i tražio role i konačno ih i kupio, točno one iz hervisa. Kako je u nedjelju bilo savršeno vrijeme išli smo ih krstit :)

Moram priznat da mi je tek sada savršeno jasno zašto je Jarun zapravo tako popularan za rolanje. Da budem iskren, mislio sam da je većina tamo da se pokaže, da budu "in", da curke pokažu napetu guzu (što nije loše :D) i razlozi tome slični..

Ali ako netko živi u Španskom ili blizu put do Jaruna je vrlo vrlo grbav (zapravo ne možeš ni skužit koliko dok ne dodješ na Jarun). Asfalt na Jarunu je ravan ko led u usporedbi s ovim drekom što je po kvartu postavljen. Prvi metar na jarunu je već bio nebo i zemlja, jednostavno taj osjećaj da osjetiš pokret, a ne podlogu, je predobar. Kontrola savršena, ne tresu se role, ma milina :)

Dakle, za rolanje toplo preporučam Jarun jel :) a ako netko još nije siguran u svoje znanje (ili želi nekog naučit), otkrio sam idealno mjesto - taman prije onog velikog ulaska u Jarun, malo zapadno, uz Horvaćansku. Jedno parkiralište koje je stalno prazno i uz sebe ima nogostup koji je jako širok, ma za naučit milina (ima mali spustić, stepenicu, mjesta za okretat se, vježbat okrete oko stupova, idealno) točno ovdje.

Pitanjce samo - da li ste na Jarunu zbog podloge, ili zbog pokazivanja? :)

Objavljeno 10.03.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija