Savršeni hrskavi krumpiri sa začinskim biljem

S vremena na vrijeme,bez obzira da li mi je hladno ili vruće,volim si priuštiti "junk food" s domaćim krumpirima, no naravno bez prženja u dubokom ulju. Obožavam začine, a posebnost ovog recepta upravo čine oni u kombinaciji sa prehrambenim kvascem koji je obogatio jelo i dao "sirasti okus. Isprobajte i vi ove savršene hrskave, mekane i slasne krumpire.

Sastojci:

-4 velika domaća krumpira oguljena i narezana

-1 žlica maslinovog ulja

-1 žličica himalajske soli

-1 žlica začinskog bilja- ružmarin, origano, bosiljak, kopar

-2 žlice prehrambenog kvasca

- 1 žlica Jagegty ( prirodna mješavina sušenog povrća i začinskog bilja bez aditiva

Krumpire ogulite i narežite na ploškice pa ih marinirajte u zdjeli sa maslinovim uljem, začinima i prehrambenim kvascem oko 10 minuta. Zagrijte pećnicu na 210 C. Uzmite tepsiju, premažite sa malo maslinovog ulja i napunite smjesom. Pecite oko sat vremena dok ne dobije lijepu boju i hrskavost. S vremena na vrijeme promiješajte. U slast !

Objavljeno 30.06.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija