Dobro jutro, dobar dan!

 

Hmmm da, jutro nikako ne može početi loše kad vas dočeka ovako nešto....

 

 

... i nemate nikakvog drugog posla osim smazati to ovako bez ikakvih drugih dodataka ako baš želite izbjeći škrob, ili pak kao ja dodati još zobene i posipati s malo instant kave....

 

Već sam pisala o ovom svom favoritu za doručak puno puta, ali eto nikad dosta jer se može napraviti u toliko puno varijanti i iskoristiti na toliko puno načina...od doručka do večere, pogotovo u ljetnim danima.

I ono što je još bolje, ovako nešto je super za praksiranje overnight breakfast-a (iako je u ovom slučaju iznimno napravljeno ujutro :), odnosno pripremanje doručka unaprijed tako da već od ranih jutarnjih sati moć volje suzbijete moćnom praksom dobre pripreme. Na početku zna biti teško pokrenuti se i pripremiti nešto navečer, ali čim se probudite ujutro sa mišlju da vam je doručak već spreman, biti ćete si zahvalni što se skupili snage večer prije. A i cijeli proces će se jako brzo automatizirati pa prije spavanja nećete više ni razmišljati da li vam se da ili neda nego ćete kao robot krenuti na posao i smućkati ovakvu deliciju.

 

Ako želite kopirati moj način, trebat će vam sljedeći sastojci:

- 100g svježeg sira

- 1 dcl bioaktiva

- žličica wheya bez okusa

- 3 žlice zaleđenog šumskog voća

- 40g zobenih

- 10 badema

- cimet

- 10-ak kapi stevie

- malo instant kave za posipanje

 

Sve pomiješajte i u hladnjak do jutra. Možete i zblendati ako vam je to veći gušt :) Njam!

 

Trebalo bi još par blogova da nabrojim sve moguće varijante koje se još mogu izvesti jer doslovno svaki sastojak ima bar 10 zamjena....ali to ću pustiti vama....igrajte se i uživajte u ovom finom desertu za bilo koji dio dana - nema toga koga nisam navukla na ovo kad je probao ;)

 

 

 

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Dojam sadržaja
8
0
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija