Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

stalni padovi, kako se nositi s njima?!

ljudi moji, evo nakon prvog posta odlučila sam napisati i evo ovaj drugi!
ova moja situacija me natjerala na to! pitate se o čemu pričam? pa evo da vam kažem! ah,ta prehrana! koliko postova na ovu temu, pa opet nikad dosta! ne želim vam držati predavanja, želim samo pričati o svojoj situaciji i zamoliti vas za pomoć!

evo da krenem! ne znam jesam li to do sada spominjala, al ja imam problem s prehranom! vječito nekakvi padovi, dva dana super, jedem sve kako treba , al najednom- najedem se slatkog! onda mi treba 2 tjedna da se opet dovedem u normalu! mislim, pojest ću jedan zalogaj! da, svjesna sam toga da mi to nije potrebno, da mi poništava trud mukotrpnog vježbanja....i kao da me ne briga, pojedem ne jedan nego dvadeset i jedan zalogaj ( xD,malo karikiram, al nema veze)

naravno,slijedi grižnja savjesti i štošta drugo! okej, dođe sljedeći dan i što ja napravim? naravno, ponovim sve isto! i tako u nedogled! svaki dan iznova si kažem-danas je gotovo, moraš prestat! ispočetka djeluje, al opet  ona druga strana- ma, možeš samo jedan! no, nikad ne ostane na jednom! kako se kontrolirati? što raditi?

koliko puta sam si postavila ova pitanja, odlučila da ne mogu više tako...eh! jednostavno ne pali! tražim uzroke takvog ponašanja i ne nalazim ih! evo od danas sam odlučila da ću prestati! nema UH više! pa da vidimo koliko će trajati! morala sam ovo podijeliti s vama jer imam osjećaj da ću tako biti motiviranija, možda se ne iznevjerim! možda ne padnem opet! ne znam, vidjet ćemo! nadam se da vi nemate ovakvih problema!

eto pozdrav do nekog novog posta! nadam se optimističnijeg :))) keep working hard!

Objavljeno 11.07.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji13komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija