Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Go big or go home!

Vrijeme je za učiniti se boljim, a onda i još boljim od toga. Godina, dvije...nije bitno. Bitno je da se računa. Da '' ne mogu '' prijeđe u '' mogu '' . Ne radi se o biti najbolji, radi se o tome da budeš bolji nego jučer. Formiranju navika, koje poslije formiraju nas. Boljet će, zahtijevat će posvećenost, zahtijevat će dulji vremenski period, zahtijevat će žrtvu. I najvažnije - jaku psihu. Ali, uz red i rad - na kraju će se isplatiti.

Imam 22 godine. Oduvijek sam voljela sport, ali nikad ništa nisam trenirala profesionalno. Rekreativno plivanje, trčanje... Građa mi nije olakšavala posao - endomorf, široka ramena, jake noge, lako debljanje. A i volim pojesti. I pri tome ne znam mjeru, pa trening baš i nije pridonosio mojem izgledu. 

Uslijedilo je čitanje, guglanje...educiranje o prehrani. Zanimanje o tome. Jer bez želje - nema uspjeha. A sad i potpuna posvećenost. Mjerenje, vaganje, slikanje. Hrana koju vidim kroz UH, P, M. I nije mi lako. Lakše je pojesti pizzu ili kolače. Ali volja je tu ona koja odlučuje. I mentalna snaga. A ja sam odlučila imati je. Put je počeo prije mjesec dana, bez voće-dijeta iz časopisa i beskrajnog trčanja i cardia na papiru. Prepuštam se uživanju u činjenici da postajem jaka uz utege, i ne, ne bojim se toga da budem premišićava. Dapače, jedva čekam da mišići iskoče:) 

Do onda, samo red, rad i disciplina! I ispred svega, strpljivost!

Objavljeno 03.10.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija