Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Aktivan i zdrav život :)

Kako je izazov počeo još sam u fazi prilagođavanja svega mom cilju. Prošli tjedan, iskreno, nije bio onako savršen kako sam ga zamislila, fax, posao i sl., je malo poremetilo cijeli sitem, ali glavu gore, jer kako se na greškama uči, ovaj tjedan krećemo sa 100% snage. Tako je danas odrađen kružni trening, sa vijačom kao zagrijavanjem, dobrano sam se oznojila, i sad sam si sva sretna :) i prepuna euforije jer je ponedjeljak i krećemo po programu. Theia mi je poslala plan prehrane, tj. Montignaca i Kirsti, a ja sam ih malo prilagodila sebi, jer neke namirnice tipa beskvasni kruh sa češnjakom nikad  nisam čula za to, a i nemam ideje gdje bi ga mogla kupiti, također pita od iznutrica mi ne zvuči dobro, jer iznutrice ne podnosim, užasne su mi, pa tako da uvijek nešto skemijam u zamjenu.
Eto mog primjera jelovnika, neću pisati za cijeli tjedan, jer nikad se ne pridržavam striktno nečeg, jer nekad nemam vremena ić određenu namirnicu tražit po dućanima, a ponekad mi ta određena namrinica nije fina, tj ne jedem ju.
Ponedjeljak: uglavnom je uvijek isti ( žitarice sa nemasnim jogurtom i svježe narezanom jabukom), ne mogu nešto posebno kombinirati jer ne jedem kruh, odrekla sam ga se u korizmi, neki puta pojedem dva jaja, al ih izbjegavam jer žutanjak ima puno kolesterola, a od bjeljanjka se baš nebih mogla najesti :)
izmiksano voće (jabuka, naranča)
neki protein uz puuno povrča i zelene salate
8-10 orašastih polodova
posni sir uz neku ribu (tunu, sardine), ponekad si napravim paštetu, izmiksam posni sir, tunu i krastavce, i šnita raženog kruha
Utorak : kao i svaki dan
izdinstano kinesko povrće (može i bilo koje drugo, ja stavim koje god nađem u frižideru) i zalijem sa dva zmučkana jaja,ubacim šampinjone, kad imam jači trening taj dan nekad si narežem par kockica mozzarele
ono što ostane od ručka, ako ne ostane, posni i riba, u malim količinama
Eh sad da ne pišem jelovnik u detalje za svaki dan, jer su to varijacije na temu, uglavnom si napravim ono što imam u frižideru ili ono što mogu kupiti u dučanu, ali trudim se da je to puuno povrća, tune, posnog sira, piletine,puretine, i zelene salate ( s bučinim uljem, njama njama), međuobroci također ovise o treningu taj dan, ponekad pojedem jednu vočku, ponekad si tri vočke izmiksam kao shake, uglavnom jedem ono što mi se jede taj dan, naravno pazi se šta sa čime i kako :)
Primjetili ste da sve miksam štapnim mikserom, kao fruteke :)
Eto, sitniji detalji slijede ovaj ili idući tjedan, ako netko ima primjedbe ili vidi koju greškicu u napisanome neka slobodno me ispravi, kritike su uvijek dobro došle, da me stavite na pravi put ako sam malo skrenula :)
pozz svima, :)

Objavljeno 08.03.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija