Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

početnički

Dragi ljudi! :)

Odrasla u obitelji gurmana, naučena papati fino, oduvijek mi je stomačić bio istaknut :( Uz to kada nadodamo sklonost nakupljanja masnog tkiva baš oko struka... Uvijek sam pokazivala svoje nezadovoljstvo istim... Možda do prije nekih 5 godina i nije bila tako strašna situacija s kilažom, ali onda pubertet, zatim fax  (čitaj: menza). Na kraju 1.godine faxa bila sam na 80 kg (na svojih 169 cm)... Trenutno sam na 71. Otkrila sam super dijetu kojom sam skinula par kilograma, došla na 69, međutim, zbog problema sa stomakom, prekinula sam ju. Naravno, uz nju sam i vježbala. Ne nešto pretjerano, ali sam išla par dana u tjednu u teretanu, makar na pola sata, nekada i po sat i pol, čisto zbog osjećaja nakon treninga.

Ugl. da skratim- želim se dovesti u formu. Želim se dobro osjećati. Izgubiti nekih 6, 7 kg. Da se razumijemo- ne težim savršenstvu, ne želim izgledati kao misica, ali želim jesti normalno i uživati u životu punim plućima, a ne se tooooliko opterećivati škembicom. Znam- ne postoje brza rješenja, ali djelić mene se ipak nada... :)

Zanima me koje su vaše motivacije za naprijed, odnosno ono što vas motivira u tesanju tijela? :)

Što preporučate, kakav trening, kada kakvu hranu... I dal se slažete da je ipak recimo dvaput tjedno ok pojesti neki nezdravi ugljikohidrat u vidu sladoleda/ red/dva čokolade?? Izgleda da velika ograničavanja sa mnom samo daju kontra efekt....

Lijepi pozdrav :D

Objavljeno 07.07.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji8komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija