Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kaša od ječmenih pahuljica, chija sjemenki i maka

Ako volite mak, onda će vam se sigurno svidjeti ova kombinacija. Meni je inače jako ukusna s marelicama, ali s obzirom da domaće nisu još dovoljno zrele, upotrijebila sam maline i borovnice. Ovu kašu ne morate kuhati, ali onda sve sastojke ostavite dovoljno dugo da se namaču kako bi se svi okusi proželi.

Za jednu osobu pripremite:

2.5dl bademovog napitka ili mlijeka

3 žlice ječmenih pahuljica

1 žlicu mljevenog maka

1 žlicu chia sjemenki

prstohvat cimeta

1 žlicu sirupa od datulja ili sladilo po želji

100g bobičastog voća (maline i borovnice)

 

Mlijeko stavite u posudu debljeg dna, da uzavri na laganoj vatri. Dodajte ječmene pahuljice i mak, cimet i sladilo te miješajte par minuta. Maknite s peći i dodajte chia sjemenke.

Ostavite da se namače bar 15ak minuta, a možete i duže, da se kaša potpuno ohladi. Po potrebi još razrijedite mlijekom. Poslužite s malinama i borovnicama.

 

 

Objavljeno 30.06.2019.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija