Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Sve je u glavi

Evo nekidan pričam s frendicom koja je prije par mjeseci počela s zdravim načinom života i kvalitetnijom prehranom... Dakako ima tu još puno posla jer se bila dovela u derutno stanje zbog viška nakupljenih kilograma i bila je sva čangrizava i frustrirana... malo pomalo s treninzima i pravilnom prehranom se počela osjećati sve bolje  i kaže ona meni da sad ne može bez toga, vratilo joj je osjećaj samopouzdanja i osjeća se puno bolje i zdravije. 

S ovim sam tila reći da je svaka promjena i stvar odluke. Naša tijela su puna nepoznatih mogućnosti, ali se od nas traži usmjerenje. Kad stvorimo novu namjeru, tijela će nam se prilagođavati svemu što želimo. Mislim da je kod svega ovoga velika važnost usvojiti naviku i zavoliti to što radiš. Ne triba tražiti izgovore, ali i same treninge ne triba shvaćati kao napor, jer će postati sve teži za odraditi. Tipa ja, ne radim ništa prema zacrtanom programu već sama sebi radim planove. Karikiram tipa, kad mi se rade progresivniji treninzi, odradim ih s guštom, kad mi se trči, istrčat ću s guštom. Svako jutro kad se ustanem, imam neki plan, izorganiziram se i sve mi je lakše. sve se stigne. Što sam naučila dosada da triba imati okviran plan i dati sve od sebe da uspije. Upornost i disciplina su za mene dvije vrline na kojima triba raditi svaki dan sve dok ih ne savladaš. Ljudski organizam će biti neograničen ako mu se obraćamo sa poštovanjem, damo mu dovoljno vrimena da se adaptira i napreduje, a o svakom pojedincu ovisi oće li aktivirati vlastite kapacitete svijesti, unapriditi kvalititetu života, prominiti navike. U svakom slučaju, triba slušati svoje tijelo, a ravnoteža će sama doći.

Loše navike neće nestati odjednom, ali s vremenom i trudom će polako nestajati. Sve je stvar karaktera i stava i morate samo odlučiti što ćete od sebe i svog života i nemojte se nikad uspoređivati s lošijima jer uvijek će ih biti. Tribate se uspoređivati sami sa sobom. I ne slušajte nikad druge ljude kako i što bi trebali izgledati, na što ličite, ovo ono, toga sam se naslušala i nije me brige. Ipak se radi o mom tijelu, ne njihovom.

 

Objavljeno 01.07.2014.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija