Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

VIRTUALNI TRENING

Ako niste spremni za odvajanje od svog monitora, ne morate gubiti vrijeme. Zašto ne bi spojili ugodno s korisnim? Samo ne znam što je ovdje ugodno, a što korisno. :P

Predstavljam vam WEB - BIKE..

 

 

Ako ste već osuđeni na višesatno sjedenje pred monitorom, učinite ga bar zdravijim.

Moj izum, star više od godinu dana, bačen u zaborav zbog nedostatka mašte u vezi montiranja miša.. :) ali, riješili smo i taj problem, "with a little help from my friend", koji mi je predložio mini tipkovnicu s touchpad-om, ima ih na ebay-u za 20-tak USD-a..

 

PREDNOSTI: Kombinacija kardio treninga s radom na računalu, obuhvaća istodobno trening uma i tijela.. slušalice su blizu pa se lako možete dodatno motivirati glazbom (studije pokazuju da slušanje glazbe tijekom vježbanja rezultira dužim vježbanjem, a pjesme čiji tekstovi uključuju riječi poput "jače", "vjerujem" i "guraj" podsvjesno potiču na još veći trud pri vježbanju.. xD).

Vožnja Web-bikeom poprilično je sigurna, za razliku od prave vožnje biciklom s frendovima po šumi (koji su u ovom slučaju na chatu).. ne možete pokupiti krpelja; ako se posvađate s frendom, jednostavno ga blokirate.. u realnim uvjetima moglo je doći do tuče i, ne daj Bože, ozljeđivanja.. Moglo bi se dogoditi i da počne padati kiša, ovako ste sigurni od svih vremenskih uvjeta. Po parkovima ima i raznih luđaka, pedofila.. web-bike vas štiti i u ovoj situaciji.

 

NEDOSTACI: Nakon nekog vremena utrne guza, provođenje više vremena za računalom ima posljedice u obliku glavobolja, nervoze, bolova u leđima, gubitka vida, itd. Ali, nema veze, bitno da se troše kalorije. ;)

Sve te nuspojave nisu ništa u usporedbi s činjenicom da bi za nekih par mjeseci mogli postati živahna srna.. :) u slučaju da ste sad slon ili medvjed..











 

Objavljeno 29.11.2012.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija