Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

..počeci...

Pozdrav svima! Ukratko sve je počelo rekreativnim treninzima plivanja i sve je bilo super..dok se nisu pojavile odvratne virusne bradavice...nema bazena više za mene...srednja škola odlazak na atletiku..izgled savršen....jača jesenjska prehlada...inekcije, pad imuniteta...i eto sav trud ode..nema više ničega...
Rekreativno kada stignem vozim biciklu nekih 45-50km, i to čak nakon 3 mjeseca što ne vozim krenem i bez problema izdržim....Večer uz televiziju, nešto malo puno slatkog..na početku ništa se ne poznaje na kilaži kroz neko vrijme sa 55 kg došla na 60...udebljala sam se....ne mogu se takva više vidjet..trbušni se više nisu vidjel...jednostavno to nisam ja..odluka vrijeme je za promjenu!

Eto novitet na tržištu..Trx trening- preporučam ga svima. Moj prvi dan TRX-a bez kondicije, bez forme bez ičega...prvi dan treninga ubijena..upale mišića.
Možda mjesec dana treninga..promjena se osjeća...
Razlika vidljiva, nakon treninga, bez umora, trening uz glazbu, na tempo, različite vježbe, specifičan je po tome jer na TRX-u vježba se s težinom svoga tijela...odlično.
Prošli petak sama na treningu...trening s trenericom..trening je kojeg ću dugo pamtiti...zagrijavanje na traci za trćanje,,uz lagano hodanje, pa vježbe na traci s loptom...šrpint i nakon toga sljedi Trx- al ne običan..nego uz kombinaciju sa POWER PLATEOM!!! Nisam mogla vjerovati kako je teško radit TRX i POWER PLATE, samo napraviš iskorak tako da je jedna noga na power plateu a ruke na TRX-u...kako se pumpaju mišići..nevjerovatno.

Eto to su moja prva iskustva sa novitetom u svijeti..Javljam vam se uskoro, jer odlučujem da se vraćam u formu...
P.s. ne trebaju vam nikakvi l-carnitin i ti razni natpici..to je sve kemija, to nije potrebno..nego nakon treninga unijeti dovoljno tekućine u organizam i eventulano pojesti neku vočku.
Uživajte do sljedećg posta..i da evo danas krećem sa beachbody insanity, pošto to svi hvale..javljam vam u sljedećem postu kako je prošao moj prvi trening.
Uživajte..puno pozdrava od male :))

Objavljeno 05.07.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija