Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Kad si početna nula

Pa zujajući po netu već neko vrijeme tražim, čitam, istraživam, i već sam u nekom filmu kako je napokon došlo vrijeme da pokrenem sebe i izvučem se iz kolotečine koju je ova zima prouzročila (mislim bilo je zima, jel, koje su bile prožete pivcem,masnom hranom,slatkišima i sličnim nekul stvarima,al' ova zima mi je došla ko noga u dupe, te me potakla da promislim o svemu što se događa u mom životu) te je jednostavno došao i takav dan, da sam stao,saslušao savjet, promislio i odlučio početi vježbati. Visok sam 180cm, i trenutno mi kilaža varira između 68 i 72 kile, do prije 4 godine, moj maksimum je bio 96 kila uz promo komplekse koje dobiješ free od ostalih mršavaca, televizije, dijeta i sl. Inače moje mršavljenje je počelo dolaskom u Zagreb na fax, neadekvatnom prehranom, povećanjem stresa na maksimalu zbog svakakvih obaveza koje su se morale ispuniti u danu, a spavanje ne trebam niti spominjati. Ako se zaspalo prije 2 sata ujutro, to je bilo zbog toga što sam ulio u sebe koju litru pive koja me je smantala i pospremila u krevet.

Teretana mi se ne čini zanimljivom, monotona je i po meni dosadna (vježbači u teretani, nemojte zamjeriti na tome, al dobro da se uspijem nagovorit da ustanem iz kreveta u 7 sati ujutro, a kamo li da stanem na neku spravu koju drugi put vidim u životu, uz to da ne znam kako da stavim ruke, noge ili glavu, i uz to ostanem na toj spravi više od dvije minute, to bi bilo čuda - da lijen sam i ne zainteresiran -  što možeš očekivati od jednog dalmoša :) )

Zbog stresnog faxa, uz stresni posao, još više istresiranih ljudi oko mene...

Rek'o, više tako ne ide.... misli su počele vrludati, ne daju mi spavati, a nisam za neko  kemijanje/tabletiranje u svrhu boljeg spavanja...pa rekao zašto počet nešto što nikad nisam se niti usudio, a što će me izmoriti ko konja, da kad dođem kući, počnem normalno spavati. 

Odlučio se za Insanity program, tu u Zagrebu, kažu da imaju "bolestan" program, a za tipove poput mene, kondicija 0, snaga 0, to će biti ko da baciš "bankinu" na mrava. Pročitao par postova tu: nikako za početnike, treba imati neku podlogu, umireš, znojiš se, rigaš, krvariš, što me totalno dovelo do pitanja jel ipak činim pravu stvar. Nisam ni počeo, a već bi odustao, al u zadnjem postu nečijeg bloga pročitam : JA ZADOVOLJAN!

Rek'o to je to!

Prvenstveno nije mi estetika toliko bitna, zadovoljan sam i ovako kako izgledam, ne fali mi ništa, nakon skidanja onog sala sa sebe u 2-3 godine, mjenjanja garderobe za 4-5 brojeva, čak sam i otkrio da imam već neku atletsku građu i da sam dosta žival, pogotovo ako me staviš pod stres, tako da moj cilj upisivanja ovog programa je izbijanje negativne energije koje pokupim u danu od ostalih napaćenih ljudi, da spavam ko beba i da na kraju dana budem zadovoljan s onim što sam napravio/postigao u danu.

Druga pozitivna stvar u svemu ovome (mislim na program) je i to, što imaš nekog tko će te "mučiti" (ovaj put ova riječ ima pozitivno značenje) iliti trenera,pošto nisam neki karakter za teretanu, jer sam bi zasigurno u teretani vježbe odradio poprilično manjkavo, netočno, nikako i bez efekta, dok tu znam da sam već založio pare koje sam mukotrpno zaradio i nije mi do toga da ih bacam u vjetar, za osobu koja će mi pokazat kako se vježba!

Za kraj, moram postavit pitanje koje se vuče kroz sve postove koje sam pročitao, jesam li nadobudan ili se taj Insenity stvarno ne da izdržat na dva mjeseca za jednog običnog početnika?

Uglavnom, budem se javljao i dalje. 

Do drugog puta, budite pozitivni i samo svoji, po meni je i to dovoljno za početnika.

Objavljeno 23.03.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija