Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Mali korak naprijed , 5 velikih unatrag

Pozdrav fitovci :)

Surfajući netom u potrazi za nekim planom prehrane da smršavim naišao sam na ovaj jako zanimljiv forum :) Želio sam postati dio veeeelike fitness obitelji i odlučih se registrirati :)

Naime i prije bih držao nekakvu prehranu i bio bih "tu" oko 100-1-2 kg i 200 cm visok , ali sada nakon što su mi prestali treninzi košarke ja sam jednostavno mjesec i pol ležao i došao do nevjerojatnih 105.5 . Jednostavno ništa radio nisam :( 

Rekao sam sebi dosta ! Prvo i prvo zdravo se hranit ! Skinuti salo . Kilažu do željenih 95 za početak . Znam da će biti jako teško ali kada su ljudi i u 6 mjeseci uspjeli skinuti 30 kg mislim da i ja u 6 mj mogu skinuti 10 kg . 

Prehranu sam od jučer iz korjena promjenio . Prije nisam imao mjere u ni čemu . Jednostavno tražio bih samo za jest il što je pred menom dok se ne osjetim sit nisam stajao .

Ispisat ću Vam kako je izgledao moj jučerašnji dan !

7:00 Ustajanje - 5 g creatin xplodea na tašte

7:30 2.96 km pretrčanih / prehodanih (1 km sam otrčao bez stajanja pa sam 500 hodao malo brže i tako ... jer pluća jednostavno nisu to mogla izdržati.) . 2.96 km sam istrčao za 17min i 56 sec , dok sam taj prvi kilometar za 4min i 48sec što mislim da je dobro nakon ovoliko "ležarine"

8:20 stigao sam doma . Smazao sam 100 g viola muslia sa sitnim komadićima čokolade , potopljenih u 300 ml mlijeka 0.5% m.m. + 4 bjelanjka i 1 cijelo jaje

oko 11:30 pojeo sam 250 g posnog sira (Milbona) te 200-250 g bijele riže s junećim ja mislim mesom (što je majka spremila)

oko 17:00 sam pojeo 200-250 g pilećih prsa , 3 rižina kolutića / krekera , 2 rajčice

21:00 200 g pureće salame

00:45 250 g posnog sira

- sinoć sam kasno zaspao jer sam ranije bio spriječen . Jednostavno nisam se mogao ustati jutros da otrčim . Otrkat ću sutra i u Nedjelju ujutro , a od Ponedjeljka krećem svaki dan te uz to fitnessangelov program za početnike . Teretana još ne dolazi u obzir . Tek od 25.-30.8 .

Mislim da sam dobro zacrtao i dobro krenio :) Vrijeme je da se krene ! Kilažu sam zapisao . Fotkao se pa će mo vidjeti napredak . Raspravu oko prehrane ću otvoriti na forumu pa možete svratiti i komentirati :) Nisam mjerio koliko mi čega treba ali želim mršaviti . Jedem više obroka (5-6) još počimljem ubacivati povrća i jedem koliko sam gladan . Mislim da je to ok . Nekad i ne budem sit do kraja ali kažem sebi dosta . Mislim da je sve stvar u psihi i da trebam prebroditi prva 1-2 tjedna te nakon toga da sve ide kao po "špagu" .

Možda čak i večeras odvalim 3 km ako budem slobodan :) U ponoć u ponoć :D

Ovo je veeeeeeeeelika fitness obitelj i unaprijed HVALA NA SVIM VAŠIM KOMENTARIMA,SUGESTIJAMA,KRITIKAMA,POMOĆI,PODRŠCI !

- 110 cm bedra
- 101.5 cm stomak - razina pupka 
- 34.5 cm biceps
- 68.5 cm opušten kvadriceps / bedrena kost - na najdebljoj točci - pri vrhu
- 103.5 cm prsa

- JE*ENA KRUŠKA SAM :( DA SAM ŽENSKO VALJALO BIH ;( NADAM SE PROMJENAMA ! 

Srdačan pozdrav :)

P.S. Lijepo je biti fit kao i nekolicina Vas , nadam se da ću i ja to uspijeti i da ću moći obući robu kakvu ja želim :(

Objavljeno 08.08.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija