Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Za lijene: Losos sa špinatom

losos

Došla sam jučer u stan oko 22.25 a cilj mi je bio leći u krevet do 23. Dakle, zadatak je bio jednostavan: u 35 minuta sam morala skuhati večeru, pojesti, istuširati se, oprati zube, obući pidžamu, izvaditi meso da se otopi do jutra za današnje obroke i leći u krevet. Dakle, za pripremu obroka imala sam maksimalno 15 minuta, ako na miru želim jesti. U ovakvim situacijama, losos je uvijek rješenje i pol!

A uz losos se uvijek dobro slaže neko zeleno lisnato povrće. U mom slučaju je to najčešće špinat kojem uvijek dajem prednost pred blitvom, bez nekog nutritivnog razloga, već isključivo vlastite ljubavi prema špinatu. 

Dakle: 

  • 125 g lososa
  • 100 g špinata
  • 1 češanj češnjaka
  • malo soli
  • 1 žličica maslinovog ulja

U lonac sam stavila vodu da zakuha i dodala malo soli. Kad je voda zakuhala, ubacila sam špinat i nakon manje od minute isključila ploču, a špinat ostavila poklopljen. Zagrijala sam tavu, stavila losos da se peče s jedne strane oko minuta, pa s druge strane isto toliko. Za to vrijeme sam procijedila špinat. 

U loncu u kojem se kuhao špinat sam zagrijala maslinovo ulje pa stavila na sitno nasjeckan češnjak, da se samo zacakli pa dodala špinat i promiješala pa sklonila s ploče. Za to vrijeme je i losos bio gotov pa sam sve servirala i na miru jela. 

 

Objavljeno 05.04.2017.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija