Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Umotana jaja s gljivama i parmezanom

jaja

Kaže Jelena nekidan ovako: 

"E jutros sam radila jaja za doručak, što i nije neka vijest. Ali jaja su mi ispala - "do jaja", reklo bi se! Ispala su bolje nego ikad u životu!"

A ako su jaja tako dobra, što sam drugo mogla nego pitati je da pošalje fotku i recept da podijelim s vama: 

  • 100 g miješano, bijelih i smeđih šampinjona
  • 1/2 žlice kokosovog ulja
  • 3 jaja
  • začini, po želji: origano i pesto od chilly papričice u maslinovom ulju
  • nekoliko listića parmezana

Propirjati šampinjone, maknuti s tave i zatim na tavi zagrijati kokosovo ulje. Razlupati jaja u posudi i izmiješati ih vilicom. Dodati začine, po želji.

Na zagrijano ulje uliti jaja i na laganoj vatri miješati formirajući palačinku (tako da špatulom stalno ravnaš omlet). Zatim na sredinu staviti šampinjone i nekoliko tankih listića parmezana. Špatulom omlet zarolati u palačinku i voila!

Objavljeno 12.12.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija