Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Tjestenina s kikirikijem i teletinom

tjestenina

Ovo je bio ručak u situaciji: "Nemam ništa u stanu, a što prije moram nešto smisleno skuhati!" Ja tada doslovno potrpam što god stignem i nadam se da će okus biti podnošljiv. Naravno, za neke namirnice znate da će preuzeti okus, neke neutralne će takve ostati... Ovo nisam znala kako će ispasti, no ispalo je toliko dobro da je zavrijedilo da završi u blogu: 

Ručak za dvoje: 

  • 250 g goveđeg buta, narezanog na trakice
  • 100 g tjestenine
  • 90 g kikirikija
  • 100 g stabljike celera
  • 100 g kineskog kupusa (bok choy)
  • začini: sol, papar, kurkuma, chilly
  • 2 žlice maslinovog ulja

Tjesteninu sam stavila kuhati, prema uputama na pakiranju. Dok se tjestenina kuhala, u dubljoj tavi sam zagrijala maslinovo ulje i ubacila na trakice narezano meso pa promiješala i pustila da se dinsta. Meso će pustiti vodu pa sad nije potrebno ničim podlijevati.

Kad se meso ispeče sa svih strana dodala sam na trakice narezan celer i kineski kupus, sve promiješala pa ostavila da se to dinsta. Nakon par minuta sam dodala sve začine i kikiriki i još ostavila par minuta, taman da višak vode ispari. 

Kad se tjestenina skuhala, procijedila sam je ostavila da čeka da "gulaš" bude gotov. Kad je meso s povrćem bilo gotovo, dodala sam tjesteninu, sve promiješala i stavila na tanjure. 

Zapravo, radi se o laganom ručku nakon kojeg ste spremni za npr. trening nogu.

tjestenina

Objavljeno 03.04.2018.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija