Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Mašta proradi s nesanicom: Borovnice u jogurtu za doručak

Iz prilično nepoznatog razloga probudila sam se jutros u 5.40. Posebno je to neželjeno s obzirom da sam legla negdje oko 2. I nakon, dakle, manje od 4 sata sna - odjednom sam se našla kako širom otvorenih očiju blejim u strop. Iako ponekad ovu ne-aktivnost smatram pozitivnom, jutro sam odlučila provesti na zraku. 

I tako, desetak minuta poslije, ispedalirala sam iz svoje jarunske gajbe i uputila se prema Jezeru. Ako nikada niste bili na Jarunu tako rano ujutro, smatrajte to velikim propustom. Jarun je ujutro najljepši. Nema ljudi, a nema ni mušica. I ima zraka. Svježeg. Lagani jutarnji kardio (čitaj: penzionerska vožnjica bez dizanja pulsa) je stvarno super: razbudite se, udahnete svježeg zraka i spremni ste za dan. I doručak. O daaa, jaaaako ste spremni za doručak. (i tuširanje)

Dakle, ako ste među onima koji "ujutro nisu gladni", ustanite pola sata ranije, odite prošetati ili se provozati samo 20 minuta - kad se vratite u stan htjet ćete pojesti sve u stanu. Čak i ukućane.

Srećom mojih ukućana jutros nije bilo (čak je i mačka na moru), pa sam svoj ucviljeni želudac morala zadovoljiti nečim manje dlakavim ;) (ok, ok, sad očekujem napad Društva za zaštitu životinja). Šalim se. 

Borovnice u jogurtu?

Prodano!

  • 150 grama borovnica (kupila ih na povratku s Jaruna)
  • 150 g grčkog jogurta (ma moze i bilo koji drugi)
  • malo cimeta

Pola borovnica sam stavila u lončić i stisnula ih vilicom da se smljackaju pa sve zagrijala. Samo sam htjela da puste svoje sok i budu tople. Na kraju sam dodala i preostale, ali ih sačuvala cijele. 

U zdjelicu sam istresla jogurt i samo sve prelila toplim borovnicama i na kraju dodala malo cimeta. 

A vi kako ste? ;)

Objavljeno 12.08.2015.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji7komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija