Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Moj zdrav život

Lijepi pozdrav svima,htjeo bih se zahvaliti svakome tko je odvojio malo vremena da bi pročitao moj prvi post ovdje.

Kako i kada uopće počinje naš zdrav život?! Svatko od nas entuzijasta zdravog, odnosno onog što bi trebao biti pravilan način života, je imao neki "okidač", neki događaj, osobu zbog koje smo se prihvatili onoga što često znaju nazvati "spartanskim" načinom života.
 U taj krug ulaze svi sportovi, ne samo teško-atletski odnosno dizački sportovi. Netko/nešto nas je motiviralo da posvetimo frakciju našeg svakodnevnog vremena specifičnoj aktivnosti zbog koje se osjećamo zadovoljni samim sobom, odnosnoi sretnijim osobama.


Moja motivacija da se posvetim treningu i zdravom životu je, reći ćete klišej, ali nitko drugi nego jedan i jedini Arnold. On je razlog mog bavljenja sportom općenito, a kasnije usmjeravanju prema bodybuildingu. Jednostavno sam želio biti poput mog akcijskog heroja. Nebitno je da li je to Arnold u bodybuildingu, Maradona u nogometu, Jordan u košarci itd. 

Taj okidač služi samo za upoznavanje samog sporta, odnosno da 
privuče vašu pažnju. Dobivanje konkretnih informacija, rezultata na 
području koji ciljate, da li ostvarivanje određene simetrije tijela ili razvijanje određenih motoričkih sposobnosti, daje vam osjećaj zadovoljstva. Veza između vježbanja i endorfina, našeg hormonan sreće je već dugo poznata, no postizanje osobno zadanih ciljeva je nešto čemu bi svatko od nas trebao težiti.

Znači ako vam je dosta trenutne dijete, proklinjete vašeg osobnog trenera zbog vježbi na koje vas tjera, želite prestat sa nogometom jer niste u prvoj postavi, nemojte odustati. Sav vaš trud i znoj će se sigurno isplatiti jer onaj osjećaj kada nakon mukotrpnih treninga, stroge prehrane pogledate se u zrcalo i zadovoljni, je nešto zbog čega trebate biti ponosni.

Zapamtite i ustrajte u svomjim naporima
"Ne obara se svako drvo prvim udarcem!" 


Nakon ovog nadam se, motivirajućeg posta, od sada ću se svaki tjedan posvetit određenijioj temi u fitnessu, bb, prehrani itd. te vam prenosit vlastita iskustva i mišljenja!

Još jednom hvala na vašem utrošenom vremenu! 

Objavljeno 11.03.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji2komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija