Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

JOŠ MALO PA WSSC MIAMI :-)

Pozdrav dragi članovi :-)....

Kako sam več pisala, Spinning  je dio mog života.

Kad sam još studirala na Difu u Ljubljani kao mnogi ji ja sam trebala mijesečno, da skupim toliko i toliko para da se "preguram"kroz studij. Moja mama i tata su došli iz obične familije bez fakultete i  bili radnici cijeli život. Imam još stariju sestru i brata blizanca. Tako, da nas troje od uvijek se brinemo za sebe....

Kao sportašica moj cilj je bio radit u Sportu pa tako sam počela radit kao instruktor PACE i aerobik časova u fitnesu blizu fakultete. Početak , ha svi znate kakav je početak...Malo znanja i puno brige ..polako sam osvojila i ritam i muziku i koreografije ..:-)

kao bivšoj atletičarkoj ritam i muzika mi nista bila blizu a sa treningom i to polako ide..

U isto vrijeme moj bivši šef počeo je sa Spinningom , da da 17 godina je več od toga...Na žalost nije uspio da razvije program ...

ja sam otišla na edukaciju u Nijemčku i imal sriječu da sam upoznala jednog super Master Instruktora Martina, koji je održao edukaciju.. Energija i ljubav prema tome šta radi dala mi je motivaciju i želju da nešto slično pokrenem i ja kod nas ... Od moje edukacije pa do podpisa ugovora sa ppoduzečem MDA (koji stoji za programom) prošlo je 8 godina ..Da 8 godina da sam imala priliku da ostavarim jedan moj cilj..U tim 8 godinama bila sam na seminarima u Italiji, UK, Nijemačka i za mene jedan najbolji seminar - sportska konferenca WSSC...World Spinning Sport Konferenca koja se svake godine održi u Miamiju. 1500 učesnika iz svih zemlja svijeta kdje kod imaju Spinning.


Ove godine prvi put vodim instruktore, da osjete takav event :-). Ja sam kroz Spinning upoznala mnogo novih prijatelja , upoznala mog muža :-) i nikad neznaš koja vrata se otvore kad otvoriš srce i vijeruješ :-)

Kraj maja 2009 (23 i 25.5.2009) imamo več 5 seminar u godini dana za nove instruktore , dolazi nam Andreas Buttgenbach iz Nijemačke koji če novim instruktorima dat oni potrebnu motivaciju i znam da nekim če otvorit nova vrata za drugčij život.

U životu uvijek možeš da biraš ..i uvijek možeš nač izgovor zašto nešto ne možeš da uradiš ...a na kraju važi samo tvoj cilj.

Ja sam za svoju edukaciju platila sama  još uvijek i čini mi se normalno , jer to što znaš niko ne može da ti uzme ..

Tako da kad neznate šta da uradite ... uvijek slušajte srce .. Nikad neznate šta dolazi iza vaše odluke :-)


Objavljeno 04.05.2009.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji1komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija