Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

Ne posustaj!!!

Evo nakon nekog vremena pauze od svega zbog raznih obaveza i problema, doslo je vrijeme da se ponovno ukljucim (barem ovim postom) prije ucenja za ispite...

Nakon nove godine sam krenuo na rezim prehrane sa smanjenim unosom na 1200-1400 kcal dnevno i pao sam sa 98 na 94 kg u 3 tjedna.. i sad je doslo do stagnacije, tj. doslo je do nepridrzavanja plana prehrane i otisao sam 0,5 kg gore.. Ali bolje i sada reci STOP i ponovno se vratiti svome planu, nego potpuno pokleknuti i odbaciti postignuto.

Kada se odlucite na mrsavljenje, nemojte si dopustiti da si kazete nakon par tjedana : Ajde danas cu pojest malo cokolade ili malo cipsa, pa nece mi od toga nista biti.. to se pretvori u svakodnevicu samo tako.. I ni ne primjetite, a vec su se kilogrami vratili.. I onda kad ste smrsavjeli, i dalje morate se hraniti kao da ste na dijeti cijelo vrijeme.. Samo malo povecat unos "kvalitetnih" kalorija. Pod tim pojmom mislim na unos proteina i slozenih ugljikohidrata. Nemojte si dopustiti kao ja sebi sada da posustanete kod svojeg nauma tako lako. Jos ja nisam samo u tome posustao, nego je to zatvoreni krug. Poceo sam "losije" jesti, te ujedno i prestao trenirati. Cim skrenete sa plana, nastaja problem sto necete samo skrenuti malcice, vec koliko je god to moguce. I tako stvorite jos gori efekat. Inace kljuc uspjehu je kvalitetna prehrana+kvalitetan trening. A zamislite cemu dovodi formula : losa prehrana+los trening?? Rezultat uopce nije upitan.. Stoga se drzite podebljane formule i vjerujte mi, biti cete i vise nego zadovoljni uspjehom.

STAY FIT

Objavljeno 30.01.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji15komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji15komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija