Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

"Pocetak" ili Pocetak?

    Dragi moji, nova sam ovdje i nemam pojma uopce sto zelim reci, nemam nikakav extra uvod niti slicno. Sve sto zelim jest smrsaviti :) Oduvijek sam imala ok tijelo, nikad se nisam zalila (dok sam god mogla kupiti majicu i jeans hlace bez da ih probam - to je bilo to!)
Nazalost, faks, menza, ispiti cine svoje. Dobila sam 10 kg u roku od godinu dana i strasno sam razocarana. Ma nebi ja to ni primjetila, ( to sto nemogu vise stati u niti jedne svoje jeans hlace me isto nije natjeralo na razmisljanje ) nego su me vidjele stare prijateljice koje me zaista dugo nisu vidjele i ostale sokirane na moju "debljinu". Onda sam iz bijesa i sramote pogledalas svoje stare slike i zaista shvatila da sam se enormno udebljala (hmm neznam gdje mi ja pamet bila dok sam vidjela da nemogu uci vise u staru odjecu).

    Nemogu reci da sam pretila ili "prasica" ali ionako sam jako sitne gradje i onda svaki masni "šlauf" se cini kao da tezi tonu. Stoga sam odlucila ici na dijetu i vjezbanje. S obzirom da sam trenutno na ljetovanju, nemam mogucnosti ici u teretanu ali svakodnevno vjezbam kod kuce. Zao mi je samo sto nemogu plivac i suncat se ali se ne usudim izac u kupacem kostimu na plazu (nemojte mi drzate moralne prodike tipa "trebas biti zadovoljna svojim tijelom bla bla" kada se jednostavno ne osjecam ugodno) I to je to, ovo je "uvod".

    Neznam da li ce itko ovo uopce procitat ali jos manje komentirat, ali mi je lakse ako pomislim da imam neciju podrsku ^^ Moje mjerenje i vaganje i pazenje na sebe je pocelo prije 3 dana. U tri dana sam smrsavila 3 kg, vjerojatno je samo voda to, ali je svejedno motivirajuce :) 

  •  Visoka - 168 cm 

  •  Laka ( :D ) - 62 kg 

  •  CILJ: 56 kg i bye bye velikom ljigavom trbuhu i šlaufima sa strane :(


 Veliki pozdrav od Skye

Objavljeno 11.07.2010.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji11komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija