Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

IDEJA-MISAONI PROCES; REALIZACIJA....?

Pozdrav svima,

Odlučila sam se priključiti ovoj zajednici, jer iako sam užasno lijena za vježbanje (moja figura je očiti dokaz tome, a uz to sam i gurman), ovaj INSANITY program me jako zainteresirao, još prošle godine, kada sam od Tome (vodi Akrobatski rock 'n' roll klub VEGA" u Velikoj Gorici)  čula za njega. Znajući Tomu i njegov luđački ritam i što postiže s klincima na treninzima akrobatskog rock 'n' rolla, znala sam da je Insanity prava stvar za mene. Iako mi je "bacio bubu u uho" još krajem prošle godine, i mojih obećanja da ću doći trenirati nije ostalo ništa i Tomo mi više ne vjeruje - vjerojatno prepostavlja da sam "još jedna luzerica", iako vidim da me na Facebooku pokušava trgnuti iz mojih nedoumica i lijenosti. Ustvari, najveća prepreka mi je cijena, jer uz moju abnormalno nisku plaću, to mi je jednostavno "too much"...400,00 kn - vježbanje svaki dan, osim nedjelje. Druga stvar, kada sam krenula sa namjerom da ću otići vježbati, ponijela svu opremu i povela svoju kćer sa sobom, doslovce sam poludjela kad sam vidjela da mi autobus polazi tek u 10,00 sati, kad trening već završava, jer su to "seoske" linije...znam kako doći do tamo, da idem s biciklom...lako je tamo, ali tko će me vratiti natrag nakon treninga???

Sama sebi zvučim jadno, zbog svih ovih izgovora (tako bi ih svatko nazvao - hej, pa čak ih i ja tako u sebi zovem i pljuskam samu sebe), ali što da radim? A svjesna sam da se pokrenuti moram! Napravila sam prvi korak, izmjerila se izvagala, čak i bila pripravna i otišla sa namjerom da treniram, ah i eto autobus me zezne! I što sad? Odlučila sam pronaći klub sa tim programom sa što bližom adresom u Zagrebu..

Reći ću svoje mjere, slikati se neću niti pod razno jer taj horor ne želim priuštiti nikome: dakle, težina 82 kg na 162 cm visine, bokovi: 117 cm, struk 105 cm, grudi: 109 cm...trebam li još nešto dodati? Procijenite sami!

Cilj mi je vratiti se na svoju težinu kakva sam bila kao djevojka, jer nisam uvijek bila ovakva i teško mi je i zamisliti da se prihvatim ovakvu...NEMA ŠANSE! Stalno se borim, vrtim u krug, ali ne dam se! Zaklela sam se samoj sebi da ću to učiniti, a ovaj program će mi to omogućiti....

Objavljeno 20.06.2013.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji5komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija