Pogledaj najpopularnije kardio sprave za vježbanje

TERETANA me zaboravila...

Dana 17.01.2011. na nagovor mojih bližnjih sam napokon krenila u teretanu.
Početkom 2010. godine imala sam predobro tijelo, ali nakon jako puno noćne hrane sa mojim dragim, nebrige oko toga što i kada jedem, te jako traljavog načina života odlučila sam nešto promijeniti i krenuti na putu prema THE BODY. :-)

Nakon današnjeg treninga stala sam sasvim slučajno na vagu (bolje da nisam jer je ovo bilo jaaaako bolno) i saznala da sam prvi put u životu došla do meni strašnih 70 kg na mojih 170 cm visine.

Moram napomeniti da sam prije godinu dana imala 57 kg, tako da nakon tog pogleda na vagu mi je došlo da vrisnem!!!!

Moj dugotrajni cilj je ponovno se vratiti na kilažu od 57 kg. Ok, svjesna sam ja toga da je to za mene stvarno jaaaaako dugotrajni cilj, ali ići 'u korak po korak i nadam se jednog lijepog dana da ću do toga i doći.

Naravno, nije bitna samo kilaža u cijeloj priči. Nije toliki problem smršaviti (prestaneš jesti), ali sam viđala cure koje su baš prestale jesti ili jele smiješno male količine hrane ali kako su lako smršavile još su se brže i udebljale.

Cilj mi je učvrstiti trbuh, guzicu i noge - ženama tako problematične dijelove i izgledati si savršeno kada se pogledam u ogledalo i bez ikakvog straha i velikih kompleksa ići si izabrati traperice ili kupaći koji će mi stajati tako da će se barem tu i tamo netko okrenuti za mnom... :-)

I tako, nakon vaganja za i protiv svih teretana u Slavonskom Brodu na kraju sam se odlučila za Marsonia Gym iz razloga što su sve sprave nove, teretana je jako velika, izgleda odlično i 10 min pješice mi je od stana.

Trener koji me dočekao u teretani je bio jako ljubazan i susretljiv, te mi je pokazao sprave i način izvođenja vježbi.

Odlučila sam se za kružni trening A i B verzije, prema spravama koje su u teretani.

Zagrijavanje je bilo na steperu koji me doslovno ubio nakon 6 min, ali sam nekako ipak uspjela izdržati 10 min, a za kraj 15 min na orbitreku i 10 min na vibrirajućoj podlozi.

Koliko se sjećam, danas sam radila noge, ruke, guzicu ali ne bi vam znala reći točno koje sprave. Nakon par treninga ću biti malo pametnija, pa ću znati i navesti trening kojeg se pridržavam u teretani.

Moram se točno izmjeriti, kako bi mogla pratiti napredak  (ili ne), te se uslikati pa da vidim koliko je na fotkama taj napredak vidljiv.

Držite mi fige i pomozite sa savjetima.... :-)))))

Objavljeno 17.01.2011.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji3komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija